שאלה.

שאלה.

מה מדיסון עשתה לורוניקה ? מה בכלל הסיפור בינהם. (אני יודעת שלוגאן בגד בורונקיה איתה,אבל יותר מזה כלום. >< ראיתי רק עונות 2-3 לצערי . )

מדיסון, חוץ מהיות כלבה ענקית,

עשתה לורוניקה עוד כמה דברים, אבל זה מסופר בעונה 1, שאני מאוד ממליצה לך לראותצ. לפי דעתי זו העונה הטובה ביותר.

היא לא תהיה משודרת יותר.בטוח

האינטרנט שלי לא ממש חובב הורדות,ואת הדיוידי אני מתה לקנות ואף פעם לא יוצא. אז תספרי לי מה קרה בעונה 1. בבקשה. ) :

חיפוש קל אמר לי

שמדיסון כתבה לורוניקה "זונה" על האוטו. אבל את זה כבר ידעתי מהעונה השלישית. אז חוץ מזה,מה עוד ?

oriane5

New member
תשובה..

באשמת מדיסון בעצם ורוניקה נאנסה כי מישהו סימם למדיסון את הכוס ואז היא עשתה לרוניקה "טריפ טו דה דנטיסט" משמע, ירקה לה לכוס ונתנה לה לשתות. מה שיצא בעצם שורוניקה סוממה ונאנסה ע"י ביבר. עצוב..

וואי. |=

מסכנה V שלי. *עצוביותר* בעונה 1 ראיתי קטע שבו ורוניקה אומרת לדאנקן שהוא אנס אותה. אז מה קרה שם ? שניהם אנסו אותה או מה ? (ביבר הו ביבר *מתייפחת* )

darthziv

New member
טכנית

גם היא וגם דאנקן היו מסוממים ושכבו האדיוט "התבייש" בגלל שהוא היה בטוח שהיא אחותו וברח.... ביבר ניצל את ההזדמנות והזונה ההיא עשתה יותר מזה, אחרי שהיא ראתה את החבר שלה מטריד את ורוניקה (שכולם חשבו שהיא סתם שיכורה) היא הוציאה לה שם רע במשך כל התיכון מתוך קינאה

למעלה