שאלה כמה זמן נשאר ל US1 עד שיגמר ואם מישהו יודע על איזה רמה ה WW של TF
O ors211 New member 27/1/08 #1 שאלה כמה זמן נשאר ל US1 עד שיגמר ואם מישהו יודע על איזה רמה ה WW של TF
X xxx RAANAN xxx New member 27/1/08 #2 כן ה WW של מוטי מוביל.. הוא כרגע בבנייה של רמה 90 , ככל הנראה נשארו עוד מספר ימים לניצחון .. מי יתן שהטובים ינצחו !
כן ה WW של מוטי מוביל.. הוא כרגע בבנייה של רמה 90 , ככל הנראה נשארו עוד מספר ימים לניצחון .. מי יתן שהטובים ינצחו !
O ors211 New member 28/1/08 #4 עוד שאלה קטנה סתם בשביל הידע אפשר בבנית WW להשתמש בזהב על מנת לסיים בניה מהר ? בתודה מראש
X xxx RAANAN xxx New member 28/1/08 #6 בכפר ה- WW לא ניתן לעבוד עם זהב בכלל !!! לא כמו שאלכס אמר , אין אפשרות בכלל .
T Tyr19 New member 27/1/08 #3 כולנו מחזיקים אצבעות למוטי! אני לא מבין למה לא מבצעים התאבדויות המוניות על שאר ה-WW של האויב :-\ מבחינתי שמנהלי TF יתנו את ההוראה לתקוף ואני מתאבד עם כל מה שיש לי. ג'יהדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
כולנו מחזיקים אצבעות למוטי! אני לא מבין למה לא מבצעים התאבדויות המוניות על שאר ה-WW של האויב :-\ מבחינתי שמנהלי TF יתנו את ההוראה לתקוף ואני מתאבד עם כל מה שיש לי. ג'יהדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד