שאלה רציתי לדעת לאיזה גיל מתאים לראות את האי?
C ComplicatedCutie New member 27/1/08 #2 בכל הגילאים. ../images/Emo127.gif למרות שכתוב במומולץ לראות מעל גיל 8.
B B R A Y E R New member מנהל 27/1/08 #3 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכמו שמאורה אמרה מגיל 8 ומעלה.. אין ממש הגבלת גילאים לסדרה הזו(לפני חודשיים למשל, אני זוכר שאמא ל2 ילדות נכנסה לפורום לשאול מתי האי חוזרת מהפגרה ).
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכמו שמאורה אמרה מגיל 8 ומעלה.. אין ממש הגבלת גילאים לסדרה הזו(לפני חודשיים למשל, אני זוכר שאמא ל2 ילדות נכנסה לפורום לשאול מתי האי חוזרת מהפגרה ).
P porky169 New member 27/1/08 #4 הסיווג לגילאי 8 זה בגלל../images/Emo134.gif האלימות והקטעים המפחידים.
M McFlyRoni New member 27/1/08 #5 ../images/Emo109.gifיש אלימות וקטעים מפחידים? לא שזכור לי חחח אלימות כמו שהיום צ'יף הרביץ למקס? זה כבר יותר הגיוני.. אבל מה מפחיד? השמיניה אם כבר הפחידה, במיוחד דניאל עם התחבושת והצלקות :S
../images/Emo109.gifיש אלימות וקטעים מפחידים? לא שזכור לי חחח אלימות כמו שהיום צ'יף הרביץ למקס? זה כבר יותר הגיוני.. אבל מה מפחיד? השמיניה אם כבר הפחידה, במיוחד דניאל עם התחבושת והצלקות :S
R rotem bobo New member 27/1/08 #7 חחחD: כה יו אני פחדתי בקטע הזה בשמינייה ומשום מה אני גם פחדתי בכל הקטע הזה של ג'יני והקבר מה רק אני.? רגע ומה הקטע שלע אמרו מה היה בקבר? =\ 3>
חחחD: כה יו אני פחדתי בקטע הזה בשמינייה ומשום מה אני גם פחדתי בכל הקטע הזה של ג'יני והקבר מה רק אני.? רגע ומה הקטע שלע אמרו מה היה בקבר? =\ 3>
T ThE MystErious888 New member 27/1/08 #10 משהו לא נכון בהודעה שלך... חח... אם רוצים לגרום לשתיקה/תחושת זמן...ככה עושים את זה...: "ומשום מה אני גם פחדתי בכל הקטע הזה של ג'יני והקבר... ...מה רק אני...?" חחח... סתם סתם.. צוחק....
משהו לא נכון בהודעה שלך... חח... אם רוצים לגרום לשתיקה/תחושת זמן...ככה עושים את זה...: "ומשום מה אני גם פחדתי בכל הקטע הזה של ג'יני והקבר... ...מה רק אני...?" חחח... סתם סתם.. צוחק....
R rotem bobo New member 27/1/08 #11 תאמת לא הבנתי מה אתה רוצה D: וגם לאמשנה לי כל כך D: העיקר שאתה צוחק בריא לצחוק =) לילה טוב לך 3>
P porky169 New member 27/1/08 #9 אין אלימות?../images/Emo134.gif וזה שכמעט בכל פרק נרצח מישהו אחר זה לא נקרא אלימות?
M McFlyRoni New member 27/1/08 #15 ../images/Emo109.gif אם אתה מתכוון לבלו... שכביכול נרצח 5 פעמים באותו פרק [ספרתי!] אז אני לא חושבת שזה מפחיד. קצת איפור כחול? נהה.
../images/Emo109.gif אם אתה מתכוון לבלו... שכביכול נרצח 5 פעמים באותו פרק [ספרתי!] אז אני לא חושבת שזה מפחיד. קצת איפור כחול? נהה.
P porky169 New member 28/1/08 #18 קצת בלבלת את מה שאמרתי../images/Emo134.gif אמרתי שיש קטעים מפחידים זה נשים בצד. אמרתי גם שיש אלימות ופה התכוונתי לרציחות שיש כל הזמן ולא רק עם בלו. הלוואי עלינו שרצח זה לא היה נחשב לאלימות
קצת בלבלת את מה שאמרתי../images/Emo134.gif אמרתי שיש קטעים מפחידים זה נשים בצד. אמרתי גם שיש אלימות ופה התכוונתי לרציחות שיש כל הזמן ולא רק עם בלו. הלוואי עלינו שרצח זה לא היה נחשב לאלימות
X x Marina x New member 27/1/08 #16 ../images/Emo146.gifיש אלימות . למרות שזו לא אלימות זה כוח שלא קיים ולכי תדעי ילד בן שמונה יסמן לו על היד את הסמל ויעשה כאילו הוא מנסה לחסל מישהו ... זה גם מפחיד
../images/Emo146.gifיש אלימות . למרות שזו לא אלימות זה כוח שלא קיים ולכי תדעי ילד בן שמונה יסמן לו על היד את הסמל ויעשה כאילו הוא מנסה לחסל מישהו ... זה גם מפחיד
M McFlyRoni New member 28/1/08 #17 ../images/Emo109.gif חחח אני וחברות שלי עושות את זה ../images/Emo6.gif ואנחנו בכיתה ט'
ט טיפטוף מרפא New member 29/1/08 #23 ../images/Emo187.gifחה../images/Emo6.gif רעיון מגניב חברה שלי חולת האי, אני אקשקש לי ציור כחלחל על היד ואבוא לה בהפתעה! 100% היא קופצת אחורה
../images/Emo187.gifחה../images/Emo6.gif רעיון מגניב חברה שלי חולת האי, אני אקשקש לי ציור כחלחל על היד ואבוא לה בהפתעה! 100% היא קופצת אחורה
R rotem bobo New member 27/1/08 #6 נראלי שאם לנו זה מסובך+ מבלבל לפעמים איך ילדים בני 8 יבינו? D: אחח... גיורא גיורא LOL
י ירושלמי 007 היחיד New member 28/1/08 #19 שמיניה היה יותר מסובך ומוזר מהאי. גם יותר יפה מהאי=] האי יותר מובן מהשמיניה. לפי דעתי האי לא מתאים למתחת לגיל 10.. או 9.
שמיניה היה יותר מסובך ומוזר מהאי. גם יותר יפה מהאי=] האי יותר מובן מהשמיניה. לפי דעתי האי לא מתאים למתחת לגיל 10.. או 9.