שאלה

mcguyver

New member
שאלה

1)יש פה אנשים שלא היה להם עדיין חלום צלול 2)היה לי יותר משלוש חלומות צלולים לפני שידעתי מה זה,אז ככה. החצלול הראשון היה סבבה למרות שהתעוררתי מהר אבל שמתי לב למשהו מרגיז מאוד... זה נשמע מטומטם אבל תמיד יש לי מגבלה כמו שאי אפשר להרים את הראש. מה עושים? ומאז שהתחלתי עם זה לא היה לי עדיין חלום צלול אני חדש בקטע

Variety

New member
תגובה

היי, בקשר לשאלה 2, זה לדעתי סוג של שיתוק שינה בחלום. זה קרה לי גם בחלומות. מה שאני מציע לעשות זה, ברגע שמגיעים לרמה של הרבה חלומות צלולים (מיילד או כל שיטה אחרת), להתחיל לעבוד על הצלילות. כל פעם לפני השינה, להזכיר לעצמנו שרוצים להגביר את הצלילות, ובחלום לבצע את הפעולה, גם אם הראש מביט למטה. בסופו של דבר, עם אימון, מצליחים.

Tal14k

New member
לא לא לא...

היה לי חלום צלול לפני שידעתי וזה היה בשבילי כאילו כמו חום רגיל כי בכלל לא ידעתי מה זה ולא ידעתי שאפשר בכלל לשלוט על זה

buffstar

New member
אני חלמתי שאני עושים ללי ניתוח

בחלום והרדימו אותי והכל ... ואז החלום המשיך כרגיל אבל אז מישהו שאל אותו על הניתוח שעשיתי וכל החלום פחדתי להסתכל על הבטן, שלי שם עשו לי את הניתוח ואז הרמתי את החולצה בחלום והיו לי שם שלוש צלקות מכוערות ואדומות כאלה והם שרפו וכאבו לי לאורך כל החלום כל פעם שהתכופפתי או הלכתי... כשקמתי בבוקר כל הבטן שלי היתה אדומה ומגורה...

LucidGuess

New member
הזכרת לי משהו מאד מפחיד ...

מישהי פעם סיפרה בפורום שבזמן ניתוח שעשו לה היה לה את החלום הצלול הכי ארוך ומגניב שהיה לה איי פעם, עכשיו הקטע זה שבחלום צלול את יכולה בקלות להעיר את עצמך באופן רצוני, תחשבי אז שעושים לך ניתוח אמיתי בבית חולים ופתאום בזמן הניתוח יש לך חלום צלול, ואז את פתאום מתעוררת ממנו, וכל הבטן שלך עדיין פתוחה והמנתחים עם הסכינים והכל תופרים לך בתוכו ... ואוו איזה מפחיד!
Real Dream שמת לב שגנבו לך את השם? הייתי תובע אותה. יאלה ביי.

Variety

New member
תגובה

כאב הוא רק אותות חשמליים שמוח מעביר למקום הרצוי. ישנים אנשים שעוברים מיתוחים שלמים ללא כאב כלל וכלל בעזרת לימוד פשוט של התעלמות מכאב. אח"כ גם הפצעים שלהם התאחו מאוד מהר, יותר מאשר אנשים שקיבלו הרדמה (חומר ההרדמה לא בריא לגוף).

LUCID DREAM

New member
מי יכל לעשות לך כזה דבר../images/Emo35.gif

מי יכל לעשות לך את זה?!? - הרי אין כזה דבר - אותו שם פעמיים... -אתה יודע כמה אחר איזמן לקח לי למצוא שם שלאף אחד אחר אין? - אני בקושי מצליחה לחשוב על שם, אז תאר לעצמך כמה זמן לוקח לי לחשוב על שם שלאף אחד אחר אין...
LUCID DREAM

Chav

New member
לא אפשרי

ההרדמה, אני חושב, פשוט מאיטה או מפסיקה כמה תפקודים של המוח.. אני חושב שאנשים בכלל לא חולמים בזמן הרדמה..

mcguyver

New member
אני איכשהו..

הבנתי את כל העסק לבד ונסתי לדעת שאני חולם ותכננתי את זה. גם ידעתי איכשהו שאני יכול לשלוט בהכל

roy758

New member
מי כאן

החוליה החלשה? מי זה שמשפיל אתכם?! מי זה שלא נותן לכם להמריא?! -אז כן! כן! נכון מה לעשות אני בתוץ, מה אני יכול לעשות כמה שאני קרוב למטרה וכמה שאני רוצה אני לא מצליח.. האמת שאני מוצא לזה סיבה אחת, או 2..... אני חושב שיש לי מן כזה פחד שאני לא יידע יותר את ההבדל בין חלום למציאות ואז אני יהיה משוגעע ויכניסו אותי לבית מושגעים! ואף אחד לא יאמין לי ואני ייקפוץ מחלום כי אני יהיה בטוח שזה חלום בגלל שמישהו אמר לי ברחוב "אתה בחלום צלול!..." SO כמה שאני כן רוצה לחלום חלום צלול כנראה שיש בי צד יותר גדול ש לא רוצה לחלום חצלול רק בגלל שהוא חושב שאני יישתגע! בכל מקרה היום היה לי חלום (שאני לא ייספר בגלל שזה לא פורום לפירוש חלומות) ושם אני אמרתי לעצמי "כשאני יחזור הביתה אני יילך לישון ויחלום חלום צלול" וחייכתי (ככה
) אבל זה לא עזר
וגם חבר שלי (שלא מכיר טוב את הנושא) אמר לי שהיה לו חלום שהוא היה במעלית עם מישהו ואז המעלית התהפכה והמישהו הזה (שנקרא לו דוד...) אמר לו שזה לא יכול להיות, משהו פה לא הגיוני, אני חושב שאם זה היה אני אז הייתי מבין את הרמז והייתי מייד עושה בדיקת מציאות , אבל זה לא אני ~*~ עצה ~*~ אל תתיחסו להדגשות בהודעה אני סתם אוהב להשתעשע עם מערכת
(עשיתי את זה שוב) ואל תראו אותי כאדם משוגע! פשוט אני מאוד עייף והאינטרנט דלוק... ~*~

TheDUKE

New member
כל כך רציתי להבין...

מה שכתבתי פעם בפורום... אה ואחלה פחדים יש לך... בוא אעזור לך............... תתגבר!

LUCID DREAM

New member
לשאלה שלך יש פתרון מאוד פשוט...../images/Emo70.gif

אני(למשל) נרשמתי לכאן ביום ד´ שעבר, ואני מרגישה "כמו בבית" - אבל בשביל זה, אני (בעיקר) מגיבה לאנשים ואחרי שאני מקבלת ביטחון, אני מספרת על החלומות שלי...
LUCID DREAM

למעלה