שאלה

Bazooka Joe

New member
שאלה

יש כאן מישהו שמביא את ה-360 שאביט הזה בrazor? אישית, אני לא סובל קורקינטים אבל אני מת להצליח את הדבר הזה... אז אם יש כאן מישהו שמצליח שייתן איזה טיפ, ואם יש כאן מישהו שיש לו סרטון קצר של מישהו עושה את זה אז שייתן איזה לינק. תודה

dor_gabizon

New member
אני נוחת 180 טיילוויפ הפוך

וחצמזה ני נוחת אוללי 180 וכמעט 360

all arounder

New member
אני יודע איך עושים את זה.......

אני דיי טוב בקורקינט אני אוהב את זה זה כזה מפגר כזה של ילדים קטנים אני עושה על זה מזה שטויות אני יודע נווז גריינד,טייל וויפ,מטוד,180,פייקי אולי(לקפוץ בנסיעה אחורה......),50 50....ועוד כל מיני שטויות.........קיצר אני עושה את זה כי זה אידיוטי כזה וזה כיף כזה מטומטם.....אני יודע מנואל לאולי....וגם סוויטצ´ אולי(זה יאנו להיות עם הרגליים עומדות הפוך מאיך שאתה רגיל.......כמו בסקט)

Oscar16

New member
איך בדיוק

נוז גריינד ו50 50?? על איזה צירים? וחוצמזה אין לך מה להשוות קפיצה בקורקינט לאולי...

all arounder

New member
תראה......

יש שני סוגים של קורקינט נכון? יש אחד עם ארבע גלגלים שצריך להשאן לצד כדי לפנות אז איתו אפשר לעשות נוז גריינד ופיפטי פיפטי.......ויש את הקורקינט הרגיל שכולם מקירים בתור רייזור......שאיתו אפשר לעשות טייל וויפ וכל אלה

BoarderZone

New member
וואי מגניב בדיוק באתי לשאול על

הקורקינט!! יש לי אחד של רייזור ואני מנסה ללמוד תרגילים כי הסקיט שלי שבור לשניים all arounder אתה יכול להגיד לי בבקשה כל מיני שמות של תרגילים בקורקינט? כאילו אני די טוב ואני לא מכיר אף תרגיל ניסיתי להמציא כמה אבל אני מצליח רק לקפוץ...

all arounder

New member
שטויות תחשוב על שמות בעצמך.....

סתם תיקח תרגילים מסקט ובי אמ אקס ותחשוב עליהם כמו נגיד איקס אופ........התרגיל הזה בבי אמ אקס.........או ג´ודו התרגיל הזה בסקט.......לקפוץ בלי רגליים על הקורקינט......נחיתה ביד אחת.........לסובב את הכידון וכל מיני כאלה

Chomp on this

New member
למרות שאני ממש שונא קורקינטרים

אבל הנה לך מנואל טיילוויפ.......

למעלה