שאלה

שאלה

האם כשאתם שומעים שהבחור/ה שנפגשתם איתו/ה בעבר הולך להתחתן זה עושה לכם משהו בלב??? בין אם רציתם אותו/ה ובין אם את/ה שללת..

מיידלע19

New member
לא קרה לי...

אבל אני לא חושבת שזה אמור להפריע ולו במעט... ויותר מזה, אני חושבת שאם זה מפריע למישהי שהורידה את אותו בחור, היא הייתה צריכה לחשוב על הסיטואציה הזאת לפני כן ואז להבא היא תהיה פחות פזיזה בהחלטותיה.

אני58

New member
זה לא עניין של פזיזות...

גם אם הבחור ממש ממש לא מתאים, והבחורה עצמה פסלה אותו, ברגע שהוא יתחתן היא תרגיש כואב קצת- הנה, הוא התחתן ואני עדיין לא...

מיידלע19

New member
בנקודה הזאת את/ה צודק/ת

אבל הנקודה הזאת כבר לא נוגעת דווקא בבחור... כי גם אם חברות שלה יתחתנו לפניה עם כל השמחה יהיה לה קצת צובט בלב, אפילו שזה ברור שזה לא צרות עין או קנאה...

אני58

New member
יש הבדל

כי אם הבחור פסל את הבחורה- די ברור למה יש צביטה בלב. אם הבחורה פסלה אותו- אז זה מעליב- "הטיפש הזה ("זה שלא הפסיק לדבר/השויץ/היה נראה זוועה" וכו')- אפילו הוא מצליח להתחתן, ואני לא"... מה שלא קיים עם חברות. אגב, אני בת. (יש אפשרות לשנות את הכינוי הטיפשי הזה? נרשמתי איתו לפני שנה, ואין לי מושג איך לשנות אותו....)

מיידלע19

New member
דווקא יש את זה גם אצל חברות

לא שאני מצדיקה את המחשבה אבל זה הולך כך(בלב כמובן): מה?היא? סגרה וורט, יו כל הבנות שלא הייתי מאמינה עליהם... יפה... ואז בקול: שיהיה במזל טוב! זה נראה לי די דומה להוא שפסלה.. אבל חברה שכן מתאים לה כזה להתחתן (ברור שאנחנו לא ה` אבל זה המציאות<<<

מיידלע19

New member
המשך

>>>שלצערינו זה המחשבות שנמצאות בראש של הבנות) אז זה יותר מתאים להוא שפסל כי המחשבה אצלה ואצלו זה מזל טוב עם צביטה בלב של מתי כבר אני... (מצטערת אם זה מסורבל ולא מובן אני באמצע ללמוד למבחן במקצוע ממש דוחה...)

צ ע ד י ם

New member
אם הורידו אותי ואני רציתי

צביטה קטנטנה בלב. אם אני הורדתי אני שמח מאד.

גם

גם אם מרגישים "צביטה" זה בסדר גמור, "צביטה" אז מה?! זה לא אומר כלום ולא אמור להשפיע על ההחלטות כלל וכלל.

ברוך שפטרני

כי לפעמים אתה מוריד בחורה אבל לא שלם עם ההחלטה. ולפעמים אומר אולי היא כן התאימה. אבל אחרי שהיא מתארסת אתה מבין שזה היה דמיון והיא באמת לא בשבילך. זה הרגשה אחרת.

לא יצא לי , אם כי יצא לי שחבר בירר

אצלי על אחת שנפגשתי איתה , המלצתי בחום, ואפי` התבאסתי שהיא הורידה אותו ...

ORITB3

New member
לי זה עושה הכי טוב בלב שאפשר!!

א.זה אומר שהוא לא מתאים לי משמים! ב.אני שמחה שהוא מצא את שלו ובעיקר אם אני הורדתי כך מתבטל הספק! ג. גם אם מאד מאד רציתי את הבחור וחשבתי שהוא הכי מתאים לי אז הנה ההוכחה שלא!(בעצם א' ו ג' אותו דבר לא?!
)טיפ לכל הבנות:(גם לבנים......) לא לחשוב יותר מדי לפני הפגישה ואחרי הפגישה,ולא לצפות בכלל! אם הבחור השיב בשלילה - פשוט למחוק אותו מידית מהזכרון ולשמוח שעוד אחד מקדם אתכם לזיווג הנכון ושניצלתם מזיווג שאינו מתאים!

זה משחרר

לפחות אני יודעת שהוא לא היה שלי, ונגמרים כל הספקות. היה לי 2 מקרים כאלה.

למעלה