שאלה...

שאלה...

שאלתי כבר בפורומים שכנים, ועכשיו אצלכם. (ומתנצל מראש אם זה לא המקום לשאול... אם זה כך פשוט מחקו את זה...) ככה: ידוע שמזונות שונים משפיעים על טעם הזרע. כבר שמעתי סיפורים על מיץ אננס, פפאיה, קינמון, ואפילו כל מיני אבקות מיוחדות לזה. ולעניננו... הגיון יש בדבר. השאלה אם מישהו (לא חבר של חבר - אני מחפש מקור ראשון) ניסה את העניין הזה? מישהו צרך את אחד (או יותר) מהחומרים האלה, והפרטנר\ית דיווח על שינוי מהותי? ואם באמת כן.... מה ובאיזה אופן נצרך? כמה, וכמה זמן עד שהורגש הבדל? תודה...

../images/Emo88.gif האמת היא שלירון אוכל סלק יוצא לו זרע

בצבע כתום - כי האדום והלבן מתערבבים

hatale

New member
במקרה של לירון גם עם נצנצים../images/Emo70.gif

מקווה שאתה זוכר מי אני

hatale

New member
יאו שאלה קשה...

זה שיצאתי מפורום צבא וגאווה ממזמן את זה אתה יודע את הסיבות... ולבנים בלבד וביסקסואלים סתם לא היה לי כל כך זמן וכאלו, ועכשיו ברגע פנוי ראיתי הודעות נחמדות שיש לי מה להגיב אז החלטתי להזכר בימים ההם, במיוחד שראיתי את הניק שלך

hatale

New member
חד משמעית משפיע.

אפשר אבל להסתפק בכפית דבש תמרים בערב... כמובן שההשפעה היא לא יום למחורת... וכל זה בתנאי ששאר הדברים שאתה אוכל הם לא הורסי טעם.. יעני אוכל מתובל מאוד ועוד... תריץ חיפוש בגוגל, עד כמה שזכור לי הייתה איפשהו כתבה בעיניין... הטלה.

לירונר

New member
אני שמעתי שאננס וסיגריות הורסים

לגבי דברים אחרים אני לא יודע... לא ניסיתי

hatale

New member
דווקא על אננס שמעתי ההפך

אבל פשוט אננס זה לא פרי שאוכלים יום יום אז לא ממש בדקתי... טוב נו, סיגריות הורס כל דבר אפשרי! שלא לדבר על הריח שאי אפשר להוציא אחרי זה ימים מהשיער ולא משנה כמה חופפים ומה שמים:-\

GrimBoy

New member
השם ישמור אותי...

מאיך שהשירשור הזה מתפתח אפשר לחשוב שאתם יושבים עם כפיות עם הבניזוג שלכם והסטוצים ועושים טעימות...

white star

New member
../images/Emo54.gif טבליות אשכוליות ויטליה...

לא יודע למה נזכרתי בזה פתאום

למעלה