שאלה

• פותח הנושא lb4
  • פורסם בתאריך

lb4

New member
שאלה

חברתי הודיעה לי שהיא "מזמינה" סיבוב לקניית מוצרי איפור איתי. אני כבר בלחץ מ"כובד האחריות" כי מדובר בלא מתאפרת בת 42 שרוצה לשנות דרכיה . כיוון שאיפרתי אותה בחתונתה לפני שנים רבות אני זוכרת שהבעיה העיקרית הייתה העור- יבש ונוטה לאדמומיות וקופרוז בלחיים ושומני יותר על האף. רעיונות למייקאפ ( כיסוי קל ) שיתאים?

lb4

New member
משונה. זו דווקא שאלה שהייתי מצפה לתשובה

איך אתן מאפרות מישהי עם עור יבש, עד קצת מתקלף ואדמדם ?

Zoharrr

New member
מנסה לעזור ממה שאני יודעת...

קודם כל חשוב להמליץ לה לבקר אצל קוסמטיקיאת לפני האיפור,בערך שבוע לפני. ושבועיים לפני אפשר לנסות לעשות בבית פילינג עדין פעם ב 3 ימים בערך. לשים מסכות לחות בבית,שישפרו את היובש. כבסיס לשים לה קרם לחות איכותי ופריימר טוב,מייקאפ לעור יבש,ולא לפדר אותו. גם הצללות מומלץ לעשות עם חומר רטוב כמו מייקאפ בגוון כהה יותר ולשים סומק קרמי. להימנע מלשים מוצרים אבקתיים על הפנים שייבשו את העור עוד יותר וידגישו את הקילופים... כתבת שהיא בת 42,אז הייתי ממליצה גם באזור הצלליות להשתמש בצלליות קרמיות במרקם מאט שלא ידגישו קמטוטים,וכי היא לא מתאפרת לאפר אותה בעדינות,עם צבעים בהירים ולא להיסחף.

ואהו אפילו לימדת אותי!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

בדיוק היום למדנו על סוגי עור ומה לעשות ולא לעשות..

Zoharrr

New member
על לא דבר ../images/Emo13.gif

האמת שפחדתי לצאת מפגרת כי לא למדתי אפעם,וגם לא יצא לי לאפר מישהי עם עור מאוד יבש,אבל יצא לי לאפר מבוגרות.אבל ראיתי שאפחד לא עונה וזה היה נראה חשוב אז ניסיתי את מזלי...

למעלה