שאלה.. מה הסקריפט הכי טוב שיש כיום ומאיפה אפשר להוריד אותו תודה
¥ ¥Pol New member 2/6/02 #2 אם אתה מתחיל לדעתי אומגה סקריפט, למרות שהיוצר ההומו שלו חסם את ה alias \ remote \ popups, וגם לא נותן לשנות פונט, וגם עוד כמה דברים ששכחתי... אבל אני חייב לציין שהוא יודע לתכנת...
אם אתה מתחיל לדעתי אומגה סקריפט, למרות שהיוצר ההומו שלו חסם את ה alias \ remote \ popups, וגם לא נותן לשנות פונט, וגם עוד כמה דברים ששכחתי... אבל אני חייב לציין שהוא יודע לתכנת...
¥ ¥Pol New member 2/6/02 #9 לא אמרתי שאני משתמש בו אבל אתה חייב להודות שהוא עשויי מצויין, ולדעתי הוא מעולה למתחילים.
P Prof. James Potter New member 2/6/02 #6 אין ספק שמיולז סקריפט.. ../images/Emo16.gif ואני משונאי מאקרון . ניר
M Mr Boggy Man New member 2/6/02 #8 אהמ....אומגה יותר טוב! מיולז זה סקריפט דיי....Low........ האופציות שם דיי פשוטות ומלבד 2 - 3 דברים הוא....last week....
אהמ....אומגה יותר טוב! מיולז זה סקריפט דיי....Low........ האופציות שם דיי פשוטות ומלבד 2 - 3 דברים הוא....last week....
P Psyco New member 2/6/02 #10 ומאיפה ניתן להשיג אותו? היה לי את הגירסא הישנה שלו והיא לא משהו אבל בכל זאת מאיפה ניתן להוריד אותו?
H havlaz New member 2/6/02 #13 מה אני יגיד לך.. סקריפט שאתה לא מוצא בו את ההתחלה והוסף מרוב שטויות שיש בו ניוקים מפגרים, שממזמן לא עובדים והקוד לא יציב ובנוי מפגר באמת יותר טוב מיולז
מה אני יגיד לך.. סקריפט שאתה לא מוצא בו את ההתחלה והוסף מרוב שטויות שיש בו ניוקים מפגרים, שממזמן לא עובדים והקוד לא יציב ובנוי מפגר באמת יותר טוב מיולז