שאלה

FoolishlyFab1

New member
שאלה

כשאני מחברת את הUSB למחשב הוא תוקע לי את המחשב(מחשב ישן) או שאם הוא כבר מחובר לא מופיע לי הכונן של הMP3 אני לא חושבת שזו הבעיה של הMP3 או משהו כי כשניסיתי במחשב אחר זה ישר הוריד שירים אולי משהו במחשב שלי לא מוגדר? או שזה קשור לזה שהמחשב מלפני כמה שנים טובות ואם לא איך אני יכולה להגדיר את הUSB למחשב אם בכלל?

tweeg

New member
תשובה

מכיוון שהמחשב ישן אני מניח שמערכת ההפעלה שלו היא לא XP כנראה את צריכה להתקין דריברים כדי שהאמפי יעבוד דריברים אפשר למצוא בדיסק שבא איתו התקיעות במחשב לדעתי נובעות מזה שהוא ישן

יאיר B

New member
אולי איזו בעיה בדרייברים של USB במחשב

שלך. בעיקרון, אם הנגן זוהה במחשב אחר, סביר להניח שהבעיה היא לא בנגן. עצה קטנה: לחבר את הנגן לחיבור USB אחורי ולא קדמי (שלפעמים עושים בעיות). עוד משהו: לחבר אותו ישירות לחיבור (בלי מפצלי USB וכאלה, במיוחד לא במחשבים ישנים). תנסי להתקין מחדש את הדרייברים של ה-USB (צריכים להיות על ה-CD של לוח האם שקיבלת עם המחשב).

FoolishlyFab1

New member
ברור שזה בחיבור אחורי

אין לי CD כזה זה לא מחשב חדש הכוונה לדיסק של הWINDOWS?

יאיר B

New member
לא. הכוונה לדיסק דרייברים.

תורידי מהרשת אוורסט (חפש בגוגל, אם לא יש לינק בפורום מחשבים ניידים, בקישורים). היא תגיד לך מי היצרן של לוח האם (ואולי תתן גם קישור לאתר שלהם). באתר היצרן - חפשי את הדגם שלך (לפי מה שאוורסט אומרת) ותוריד יאת הדרייברים הנדרשים ללוח האם (או רק ל-USB אם יש כאלה בנפרד). אני מקווה שזה יעזור.

FoolishlyFab1

New member
איפה כתוב הדגם?

כתובים המון דברים איפה אני מוצאת באוורסט את הדגם?

tweeg

New member
לוח אם-MOTHERBOARD

נמצא מתחת לcomputer בקטגוריות הראשיות בתוך הקטגוריה הראשית לוח אם,יש קטגוריה משנית של לוח אם בתוכה יש שם לוח אם

tweeg

New member
תשובה

את פותחת את הקובץ(הוא בטח זיפ) ואז מתקינה אז את מנסה לחבר את האמפי,ולראות עם יופיע כונן הבעיה לא באמפי כי הוא עובד על מחשבים אחרים לא במערכת הפעלה כי זה XP לא בדריברים של הUSB כי הרגע עידכנת אותם יכול להיות שהבעיה היא בUSB פיזית ואז צריך לבדוק עליו משהו אחר

FoolishlyFab1

New member
יש הרבה דברים בתוך הקובץ את מה אני מתקינה?

ז"א איך קוראים לזה

FoolishlyFab1

New member
התקנתי את הSETUP

אבל המחשב ממשיך להיתקע כשאני מחברת את הUSB ואין שום כונן של הMP3

למעלה