שאלה...

אור אשה

New member
שאלה...

האם מישהו נתקל בהסבר מפורט יותר מעבר לידיעה הבסיסית , על הרדמות בזמן טיפול ? תודה

שאלה לא ברורה

מה זה ידיעה בסיסית? מה זו הרדמות בזמן טיפול? האם נרדמת בזמן טיפול רייקי ? כן, בכל טיפול אפשר להרדם כשעייפים. במיוחד בטיפולים אנרגטיים, אך גם בכל טיפול מסוג אחר. מה אומר המטפל/ת ? אולי תפרטי קצת יותר , ואפשר להתייחס אהבה אריאלה

ערב טוב../images/Emo13.gif

מה הידיעה הבסיסית? שנדע איזה הסבר מפורט יותר את מבקשת.... הרדמות באמצע טיפול לא מורידה מערך הטיפול ואולי להפך, הרבה מטופלימות [שילוב בין מטופלים למטופלות
] 'נלחמים' באמצע טיפול והשינה מורידה כמה מחסומים שהשכל מתעקש לקיים..... ואם בטיפול אישי עסקינן, אני את הטיפולים האישים עושה בישיבה ואת צ'אקרת מקלעת השמש אני משאיר לסוף ועושה בשכיבה שכן לרוב אני גם כך מתעורר בבוקר... כך שיוצא שעשיתי לעצמי רייקי כל הלילה...

נועיק

New member
כמה הסברים

- שינה היא סוג של בריחה - הרייקי מתחיל לעורר דברים שלאדם קשה להתמודד איתם, מנגנון ההישרדות לוקח אותו הצידה למצב של שינה. - שינה היא סוג של שחרור - האדם מתמסר לטיפול באופן מוחלט, הגוף לא צריך לשמור על עירנות ולכן השינה כובשת. - טיפול אנרגטי גורם למצב האנרגטי של הגוף להשתנות, לעיתים המוח מזהה זאת כמצב של שינה ולכן הגוף מגיב בהתאם. - רגל "נרדמת" כאשר זרימת הדם אליה משתבשת. הגוף נרדם כאשר זרימת התודעה הרגילה משתבשת. טיפול רייקי משנה את התודעה הפיזית הרגילה. - המטופל עייף. - הידיעה הבסיסית - הרייקי מרגיע ומשחרר, הגוף נרדם באופן טבעי, אבל ביקשת מעבר לידיעה הבסיסית... אגב, כל ההסברים האלה לא מדעיים, כי המדע לא אוהב להכיר בעובדה שרייקי קיים באמת, ולכן אין (למיטב ידיעתי) בדיקות מדעיות שעוסקות בתופעה שולית כמו הרדמות בטיפול.

שלום נועיק אפשר שאלה?

אתמול לא היה לי מצב רוח כל כך טוב, היה קר והייתי עייפה ובלגן קצת בעבודה, יש מתח בעבודה, משהו שקשור לחוזים שלנו, והכל ביחד, אז משכתי את זה עוד קצת ועוד קצת, אבל בסוף התחלתי לעשות טיפול וקצת נרדמתי והתעוררתי וקצת נרדמתי והתעוררתי עד שסיימתי את הכל. בבוקר קמתי עשיתי שוב את כל הטיפול מהתחלה. קמתי בשביל זה מוקדם בבוקר. הסבר להסביר לא ממש יודעת. אבל אני מקווה שזה בסדר.

נועיק

New member
עייפות וכל השאר

בטח התכוונת למצב רוח לא כל-כך טוב שהיה לך אתמול, חברי את זה עם עייפות וקיבלת תשובה לגבי ההירדמות במהלך הטיפול. הבוקר, שבדרך כלל נראה יותר אופטימי (חלק מהדאגות נושרות במהלך הלילה) מאפשר טיפול אחר. איך היה לך הטיפול בבוקר? נרדמת במהלכו? אה, חוץ מזה ברור שזה בסדר לעשות טיפול בוקר אחרי לילה, אפילו יותר מבסדר, במיוחד אם הרגשתך השתפרה. זה אומר שאת קשובה לעצמך ועושה מה שנכון לך. מהיותר בסדר מזה?

תודה על התשובה, לגבי טיפול בבוקר

אני בד"כ נוהגת לעשות טיפול רק בערב משום שאני גם ככה יוצאת מאוד מוקדם מהבית לעבודה ואני עושה סידורים של הבוקר לבן שלי, כי בעלי לא כל כך מסתדר עם זה, לכן אני מטפלת בעצמי בערב לרוב,אבל בגלל שקרה לי מה שקרה במהלך הטיפול עשיתי את זה , זה היה אתמול בבוקר. וזה כיף. אני אוהבת את זה. בבוקר זה קצת בלגן בד"כ אני גם עושה בנוסף עוד תרגילים שלמדתי, אז זה בכלל כיף.משתדלת לפחות. תודה.

תודה נועיק יותר רגוע בעבודה הורו לנו לחתום

על החוזים, תחת מחאה, אז משהו נרגע כי אם לא היינו חותמות אז היינו נחשבות כמפוטרות. אבל היום זה הסתדר. אמרו לנו להוסיף כמה שורות בחוזה ואז לחתום כל זה בליווי עו"ד. תודה יום טוב.

נועיק שלום, חלק מהבלגן היה שהם גם רצו להעלות

לי שעות משרה ולא ידעתי מה יהיה, אבל בסוף כתבתי מכתב שאני לא יכולה להישאר יותר בגלל נסיבות שקשורות לילד. אחרי מאבק לא קטן שגם תרם לאי שקט גם זה הסתדר. ושוב תודה.

נועיק

New member
איזה יופי שהכל מסתדר בסוף

מתחבר למה שכתבתי שם על לא לדאוג. אולי באמת יש מי/מה/מו שדואג לנו, לוקח את הדאגה עליו ומשאיר אותנו לסמוך וזהו.

תודה - וגם המורה אומר שלכל אחד יש מלאך

אז זה גם מסביר, אולי יש לי מלאך למעלה שדואג לא קל אבל בסוף מסתדר.

magda

New member
אור יקרה את בעיניין של חידות אני מבינה../images/Emo152.gif

תוכלי אולי להיות מפורטת יותר.. בלי חידות

אור אשה

New member
תודות ..............

לעניות דעתי הידיעה הבסיסית היא שהרייקי מרגיע וטיפול אנרגטי ממרכז את המטופל ומביא אותו לשלווה ושחרור. ברור לי ששגרת היום יום של רובנו היא של סטרס וכשעוצרים לרגע, והגוף נעשה רפוי, נרדמים. יחד עם זאת הבחנתי לאחרונה שמטופלים נרדמים ולא לשינה חטופה אלא ממש שינה עמוקה. חשבתי שאולי מישהו מכם נתקל יודע משהו מעבר לידיעה הבסיסית הזו . תודה לתשובות .

rama69

New member
אור אשה אהלן,,,

[מה שלומך? הרבה זמן לא התראנו כאן... היו לי מס' מטופלים שכאשר הייתי מתחילה לטפל בהם באנרגיית רייקי הם היו נרדמים ואף נוחרים, לי אישית בזמן הטיפול זה לא הפריע, כאשר שאלתי אותם אם הם היגיעו אליי עייפים, המענה היה שלא. ההסבר היחיד שאני יכולה להביא ממקום של תחושות בטן הוא, שהגוף בזמן הטיפול עובר מעברים של תדרים, ובזמן קבלת הרייקי הוא נמצא בתדר עמוק של שינה כי כך הוא "אוהב" ,[הגוף], לקבל את האנרגייה. כמו שיש כאלה האוהבים לקבל את אנרגיית הרייקי בישיבה, או בשכיבה, דרך אגב בזמן הטיפולים הספציפיים האלה, כאשר אדם נרדם עמוק, בדרך כלל הוא ואני עברנו בזמן הטיפול מסע אסטרלי. יום נפלא, אסתר

אור אשה

New member
../images/Emo13.gif נפלא לשמוע ממך רמה

ושלומי השבח. את הנמנום בזמן הטיפול מכירה, רק שלאחרונה המטופלים עוברים לתרדמה עמוקה (כמו תינוק שמתעורר עם רוק על השפתיים) וברור לי שהטיפול שנעשה לא בשעות הערב זה בודאי לא מעייפות. כנראה באמת שינוי תדר. את המסע אני משאירה ללילה ובזמן הטיפול אני פשוט רואה. המון אהבה אורנה

smile2life

New member
הסבר מפורט לא

אני פשוט מאמין שעצם ההרדמות היא הצלחה של הטיפול, הוכחה לכך שהמטופל הוריד הגנות, סומך על המטפל ונמצא במצב רגוע. לפעמים אנחנו לא צריכים לחפש הסברים רציונאלים מפורטים ומסובכים. לפעמים הפשטות שבדברים היא הנכונה, ההגיונית והטבעית.... מה יותר טבעי מלהרדם?

למעלה