שאלה...

shir105

New member
שאלה...

האמ, התחלתי קשר עם מישהו בן 16 וחצי (כיתה י"א) ואני בת 13 וחצי (כיתה ח'). אני יודעת שזה הבדל גדול של 3 שנים אבל בכל זאת. ממש כיף לנו יחד. אנחנו גרים בערים סמוכות ככה שאין בעיה של מרחק. אני אוהבת אותו, מאוד והוא אותי. אנחנו מדברים כל יום ונפגשנו 3 פעמיים סה"כ. אם מעניין אותכם לדעת אז עוד לא התנשקנו. בטח זה נראה טיפשי מצדו אבל ככה אני. ובאמת שאני בררנית ואכפת מכל מיני פרטים כאלה ואחרים אבל עדיין, זה לא קצת מוזר? חוצמ'זה, אם מישהו מהשפחה שלי יגלה, אחות/אמא/אבא/בנדוד או מישהו ממש ממש יכעסו עליי. ועוד הכרתי אותו מהשואומי. אז בכלל יכעסו. אני לא מסוגלת לספר להם. וכל פעם שיצאתי להפגש איתו נאלצתי לשקר. מה אתם חושבים? S:

היי שיר

אם את נאלצת לשקר למשפחה שלך, זה אומר שאת יודעת שמשהו לא בסדר. ההבדל בין גיל 13 וחצי ל-16 הוא מאוד גדול מבחינה מנטלית, ואם כמה שכיף ביחד, הרצונות של שני הצדדים מהקשר יכולים להיות מאוד שונים, אז נראה לי שתחשבי עוד פעם אם את באמת רוצה להיכנס לקשר כזה שאת עוד לא באמת מוכנה אליו. ממש מוזר לראות פתאום את הפורום בלי שושי, אחרי 4 שנים (?) שהיא ניהלה את הפורום... סתם קפצתי לראות מה קורה אחרי מלא זמן שלא הייתי פה [= קרן, מה נשמע איתך ועם הפורום?

RayoDeLuz

New member
אני אחלה:)

הפורום מדי פעם תוסס.... יש לי חופש מיום ראשון אז אני אשקיע יותר בפורום.. צפו להפתעות..^^

הו נכון, חג מולד שמח [=

יש תוכניות לחופשה? ואת מתכוונת לחגוג את החג עצמו עם המשפחה/חברות? (למרות שהסממנים מגניבים, בתכלס הנוצרים חוגגים את לידת ישו) וכמה זמן בכלל החופש?

RayoDeLuz

New member
אני לא חוגגת..

אבל תודה בכל זאת.... החופש הוא שבועיים וחצי.. עד 7 לינואר..^^

למעלה