שאלה

prophit

New member
שאלה

האם כדאי לקנות מיגונים משומשים

prophit

New member
עוד שאלה

היה לי פנצ´ר , אי לכך ובהתאם לזאת קניתי ספריי שמתקן את הפנצ´ר כדי שאני אוכל להביא את האופנוע הביתה, עברו מס ימים ולא יורד האוויר. האם להתיחס לפנצ´ר כמתוקן ולשכוח ממנו או שיש עוד משהו שצריך לעשות

hananlv

New member
אני מניח שאתה מדבר על אופנוע שנוסע

רק בשטח שאם כן תמשיך לנסוע עד הפנצ´ר הבא ואז תחליף פנימית. במידה שאתה נוסע גם בכביש אתה חייב להחליף פנימית מיד!

prophit

New member
אני כן נוסע בכביש

האופנוע הוא 50 סמ"ק כך שאני לא נוסע מהר איתו אבל למה חשוב להחליף פנימים, איפה אני קונה, כמה זה עולה, האם אפשר לתקן פנצרים עם מדבקות וזה תקף או שבכל פנצר חובה להחליף פנימית

hananlv

New member
גם ב 50 סמ"ק

זה לא כל כך נעים שהאוויר יורד במכה אחת גם במהירות של 80 קמ"ש שאתה בטח מגיע אליה. ניתן לתקן עם מדבקות - אבל אחרי ששמת את החומר נגד תקרים זה כבר בלתי אפשרי וחייבים להחליף את הפנימית בכל מקרה למי שאיננו מנוסה מאד בתיקון פנצר עם מדבקות לא הייתי ממליץ על השיטה. פנימית ניתן לרכוש אצל כל מוסך אופנועים חשוב לציין את המידה הנכונה( בדרך כלל המוסכניק יודע לפי סוג האופנוע) מחיר פנימית ל 50 סמ"ק יכול לנוע בין 30 ל 100 שקל תלוי בטיב הפנימית- ישנן דקות וישנן מסוג משובח וכבה

hananlv

New member
הכל חוץ מקסדה

אין בעיה לקנות מיגון משומש במצב תקין (מגפיים , מגן חזה וכ"ו) בשום אופן אין לקנות קסדה משומשת גם אם היא ניראת במצב טוב. ובטח שזה כדאי כלכלית למרות שאין כמו התחושה למשש ציוד חדש.

למעלה