שאלה...

אבודה

New member
שאלה...

הוא בא לעבודה שלי והכיר משהי שהיא חברה שלי לעבודה. פעם אחת הם ישבו במהלך העבודה והיא אמרה לי שהוא כל הזמן דיבר עליי איפה הכרנו , כמה הוא רדף אחריי וכמה הוא אוהב אותי וכו' והיא דיברה איתו על כמה היא בדיכאון שהיא וחבר שלה נפרדו. אתמול עשינו טיול והוא שאל אותי מה איתה ואם היא בסדר אמרתי לו שאנני יודעת שלא ראיתי אותה לאחרונה ואז הוא אמר משהו כמו "לא יצא לי לדבר איתה , עוד לא הוספתי אותה לאייסקיו" או משהו כזה. עכשיו אני לא טיפוס קנאי .. באמת שלא , אני בן אדם מאוד ביטחוני ואני יודעת מי אני וכמה אני שווה. אבל למען האמת , זה צרם יל כשהוא אמר את זה. זה לא שהם ידידים כבר כמה זמן ומדברים באיסיקיו , אז מה גם אני מדברת עם ידידים שלי באייסיקיו. זה לא העניין הזה. אבל כמה פעמים הם כבר דיברו? פעם אחת? על מה יש לו לדבר איתה? אולי אני קצת מרובעת אני לא יודעת .. אבל מבחינתי זה לא היה במקום. מה דעתכם? אני מגזימה?

BaaaaaRi

New member
:))

אם את סומכת עליו ואת מכירה אותו אז אין לך מה לדאוג הוא כולה רוצה להכיר אנשים חדשים, גם חבר שלי הוא טיפוס כזה חברמן שמתחיל לדבר עם אנשים ומספר להם כמה שהוא אוהב אותי וממשיך לדבר איתם, הוא הכיר גם ככמה בנות פה ושם מכל התקופות נסיעות שלו בצבא כי זה אבעי שהוא יכיר אנשים כמו שטבעי שאת תכירי אנשים זה סבבה לגגמרי.. הרי גם את בעצמך מכירה אנשים חדשים פה ושם אבל לזה את לא שמה לבד, לדעתי הם בסה"כ סתם מדברים בקטע של ידידות וזהו.. וואם בא לך לבדוק אותו... אז סתם תכנסי לו לאיסיקיו שאת אצלו או משהו ותראי מה הולך..:)

PrincessDanny

New member
יש מצב שזה היה

צורם לי קצת, אבל בקטנה. הרי כל השיחה איתה הוא לא הפסיק לספר כמה הוא אוהב אותך ולקח לו זמן להשיג אותך ורק עלייך עלייך עלייך.. אני חושבת שאת לא צריכה להתעצבן מזה במיוחד, ואם הם בקשר רציף מידי ואינטימי מידי- אז תעצרי את זה. אבל בינתיים אני לא רואה שום סיבה

למעלה