שאלה

e d e n 1

New member
שאלה

היום היית בUS ובדיקת דם שוב(מזמן לא עשיתי ) אז E2=3600 זקיקים גדלו הגדול הוא 21 מ"מ הקטן 13 אחרים בין16מ"מ ל19 מ"מ סה"כ 10 ונתנו לי להמשיך עוד יומיים מנוגון מה אתן אומרות לי?

מיכל ק-ש

New member
עדן

מה אני אומרת לך? אז ככה: 1. הנתונים מבטיחים. 2. תשתי הרבה. E2 כזה "דורש" זאת. 3. בהצלחה.

1יפעת

New member
המנוגון יגדיל את הזקיקים בעוד 2 מ"מ

ואז יהיו לך זקיקים בגודל 20-23 שהם יפים מאד.

אופה3

New member
עדן התוצאות יפות מאוד

ה e2 שלך קצת גבוה, אבל את חייבת לשתות מלא מלא מים, ממש המון כמו 5 ליטר ליום, ולדאוג גם לעשות הרבה פיפי, וכן המונגון אכן יגדיל עוד קצת את הזקיקים, ואז הם יתבשלו יפה, השאלה שלי אליך היא לאן את ממשיכה מפה, הפריה, הזרעה, טבעי מה? שיהיה לך בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות האופה

אופה3

New member
עדן היקרה זה נראה נהדר

למרות שהאי 2 שלך קצת גבוהה, אבל את חייבת לשתות המון, לפחות 5 ליטרים של מים ביום, ולדאוג גם שזה יצא, אני מקווה שהפעם יצליח ובגדול כל טוב האופה

e d e n 1

New member
מחר כוריגון בפעם הראשונה!

ביום ראשון יש לי שאיבה האשונה שלי ומחר ב23:00 כוריגון. מה אני אמורה להרגיש אחרי כוריגון ומה עם הרדמה כללית? וE2 שלי היום 7000 מה עם גירוי יתר? תודה על כל תשובה

עמית@

New member
הE2 מעט גבוה- אבל לא בטוח שיהיה

גירוי יתר- כמה זקיקים יש לך? אחרי הכוריגון ייתכנו כאבי בטן תחתונה וקצת בחילה ותחושבת "איכס" כללי (מדעי להחריד הה?) אבל כל אחת מגיבה אחרת- יותר מאוחר הוא גורם גם לנפיחות בחזה. מה עם ההרדמה הכללית? היא דווקא מהנה מאוד לטעמי- מה שקקשה לי לומר על ההתעוררות
בהצלחה

עמית@

New member
אז בהחלט ייתכן גירוי, תתחילי לשתות

הרבה כבר מעכשיו (אבל זה לא מחייב)

רומי 007

New member
תגובות

הרדמה כללית זה כיף למדי. קצת מתרגשים אם זו פעם ראשונה אבל זו הרדמה קלה - כאילו הסנפת משהו מרדים... אח"כ את מתעורר ולא אמור לכאוב כלום. הכוריגון - גרם לי לתחושה של בטן נפוחה וקשה בפעמים הראשונות אבל התרגלתי והיום אני כבר לא זוכרת את זה.

ronylew

New member
היי עדן../images/Emo141.gif

היי אני מאחלת לך המון הצלחה לקראת השאיבה אחרי הכוריגון יתכנו מעט כאבי בטן אבל לא נורא כ"כ אחרי ההרדמה יש תחושת עירפול אני בפעם הראשונה שהתעוררתי מההרדמה הרגשתי מאוד רע אבל בפעם השניה הרגשתי יותר טוב מה שכן מומלץ מאחר ואת צריכה להיות בצום לפני אחרי שאת מתעוררת לאכול פרוסה עם שוקולד לי זה החזיר את האודם לפנים בהצלחה בהצלחה ושתהיה הראשונה והאחרונה רוני

מיכל25אב

New member
דבר ראשון בהצלחה...

הרדמה כללית תהיה לכחצי שעה...תתעוררי אחרי...לא לדאוג...e2 קצת גבוה אבל זה לא מחייב שיקרה גירוי יתר שתי המון מים ותנוחי בהצלחה

נועם@בת

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

ההרדמה היתה החלק הכי כייפי של התהליך. ריחוף אדיר. כל פעם התחננתי בפני המרדים שיעשה את זה הכי לאט שאפשר, כדי שאהנה עוד כמה שניות. אחרי כוריגון היו לי תוםפעות לואי כמו כאבי בטן, נפיחות בבטן, עצירות, נפיחות בחזה. במקרה שלך, עם E2 מעט גבוה, צפי לנפיחות בבטן ולכאבים. אני לא רוצה להפחיד, אבל כדאי שכבר כרגע- עד מוצ"ש תתחברי לברז המים ותשתי כמה שרק אפשר, כדי להמיעט את הנזקים של גירוי יתר- אם הוא יתעקש להגיע. שישאבו ביצי זהב
ויחזירו עוברים מדהימים. ובקשה קטנה, על מנת שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות.
נועם

למעלה