שאלה..

שאלה..

אני רוצה לקנות כמה צעצועים חדשים כדי להפתיע את האדון שלי (ובן זוגי) אבל אני לא ממש מבינה בזה, אז אולי תוכלו לעזור.. יש חשיבות לצבע הכדור בגאג? כי בכל האתרים ראיתי שהם מציינים את הצבע. כמה זה אמור לעלות? יש כמה סוגים? ומה הכי אכותי? רציתי לקנות גם ערכת קשירה למיטה, המלצות לסוג? כמה צריך לעלות? המטרה היא להפוך את הדירה למין מרתף אז אם יש לכם עוד רעיונות תרגישו חופשי (יש לי קולר, שוט, אזיקים ומצבטים). אני אשמח אם תחזירו לי תשובה במהירות כי היום הולדת שלו בשבוע הבא.. תודה..

Master Stav

New member
רעיונות

מחביאים צלב מתחת למיטה צלב ביתי בקלי קלות אין משמעות לצבע הכדור בגאג באם אתם ללא התנגדות לצבע כזה או אחר .... יום הולדת שמח ....ושיהיה בהצלפה

את יכולה להכין לבד ערכה של כמה צעצועים בקלות

כל סט של ארבעה חבלים בני 2 מ' בערך יוכלו להיות בסיסיים לקשירה לרגלי המיטה ואז לאזיקים שכבר יש לך... את יכולה להכין מצבטי פטמות/שדיים ממקלות סיניים וגומיות. (מומלץ משוייפים אלא אם כן את ממש אוהבת כפיסי עץ בשדיים
) את יכולה ליצור חושף דגדגנים נאה... בחנויות לציוד רכיבה יש המון פריטים ממש מקסימים, ציוד שבדרך כלל יותר זול בדרך כלל כי הוא לא מחנות סקס, והוא קינקי לגמרי... את יכולה להכין מזרקים שישאבו וילחצו... בגדלים שונים למטרות שונות.... יש עוד המון רעיונות. יש פה אנשים שיוכלו לתרום לך, אם בא לך להיות קצת בתיה עוזיאל (אם את לא צעירה מדי לדעת מי היא
....)

אייבורי

New member
2 רעיונות להכנת גאג

1. לקחת מקל עץ ובעזרת גומיה <אפשר לקנות בחנויות חלפים לרכב> קושרים מצד לצד סביב הראש 2. לוקחים כדור קטן של ילדים, עושים בו חור, מעבירים חבל דרכו והרי יש לנו גאג חדש.

gidionline80

New member
לא לצבע

אני חושב שכדור גומי בטוח יותר מכדור עץ או רינג למרות שיש סוגי רינגים לא מתכתיים שהוא יכול לזיין לך תגרון

Dan_Kap_

Active member
לגבי גאגים עם כדור

אני מכיר שני סוגים של כדורים - כדור גומי מלא וכדור עם חורים. ההבדלים ביניהם:
בכדור גומי מלא יש מה לנשוך, אך קשה יותר לנשום
בכדור עם חורים קל יותר לנשום, אך הוא עשוי מחומר קשה יותר
חשוב לדעת לגבי גאגים - מרבית התמונות והסרטים שמציגים שימוש בגאג אינם מראים את תופעת הלוואי של שימוש בגאג מעל כמה דקות - נזילה בלתי פוסקת של רוק מהפה. יש מי שאוהבים את זה, יש מי שנהנהים מזה ויש מי שזה גורם להם להפסיק להשתמש בגאג לאחר שכבר קנו אותו... נקודה למחשבה.

למעלה