שאלה...

somegirl5

New member
שאלה...

חזרתי מיומיים בכנס ניצנה והייתי ב-שוק שנת שירות (נראה לי שככה קוראים לזה). ראיתי את הדוכן של קק"ל, ומאוד התלהבתי. הגעתי הביתה, חיפשתי באינטרנט, באתר של קק"ל לגבי השנת שירות שם ואין שם ולו זכר קטנטן (אפילו אות) על שנת שירות שם. רציתי לשאול: יש באמת אנשים שהולכים לש"ש שם? מה עושים שם? האם כל מה שנכתב בעלון נכון? תודה מראש!

Ayuli

New member
יש פה נציגים מהקקל

בפורום.. הם בטח ישמחו לענות לך. בהצלחה!!

גופים ירוקים אחרים

לגבי הקק"ל, ת'כלס אני לא יודע הרבה על הש"ש שלהם. מכיר מישהי שעשתה שם ש"ש, והגיעה אחרי זה להיות מדריכה בבית ספר שדה גולן וחרמונים, בחברה להגנת הטבע. בכל מקרה, אם הש"ש בקק"ל עניינה אותך, יש מצב שגם שאר הגופים הירוקים יעניינו אותך. חפשי ברשות הטבע והגנים, וגם בחברה להגנת הטבע. אם אני לא טועה אלה הגופים הירוקים העיקריים. ואני חושב ששנת שירות בקק"ל או ברשות שונה מאוד משנת שירות בחברה. זה האתר של החברה להגנת הטבע שמסביר על המסלולים לבוגרי י"ב: www.teva.org.il/18+ הפלוס מגיע כמובן בסוף הכתובת, פשוט פה בעיות עם עברית. בכל מקרה, אם את מעוניינת לשמוע עוד על ש"ש בחברה, את מוזמנת ליצור איתי קשר. בהצלחה

שלום somegirl5

קודם כל - מקווים שהיה לך כייף בטיול! באתר של קק"ל אמנם לא כתוב על שנת השירות שלנו אבל כן, אנחנו קיימים, יש אנשים (אמיתיים) שעושים ש.ש בקק"ל ואם את מתכוונת לפלייר שחילקנו אצלנו בעמדה - אז כל מה שכתוב בו נכון
נשמח מאד לספר לך על שנת השירות שלנו ואת מוזמנת להתקשר ל"קו ליער" - מוקד המידע של קק"ל - 1-800-350-550, להשאיר שם הודעה בקשר לשנת שירות, (שם וטלפון) ואנחנו נחזור אליך. את כמובן מוזמנת לנצל גם את הבמה הזאת ולכתוב לנו לכאן או למסרים ואנחנו מבטיחים להתיחס. מעבר לכל עניין המידע הראשוני על שנת השירות אצלנו, אם את מתעניינת, כדאי לך להיכנס לאתר של התק"ם, למלא את טופס הפרטים שלך ולרשום אותנו באחת מהעדיפויות שלך ואז ניצור איתך קשר וניתן לך מידע על הכנסים אצלנו (כדאי להזדרז כי ממש עוד מעט יש כנס!!). שיהיה
קומונה ז' קק"ל.

למעלה