שאלה

dbz1335

New member
שאלה

אייך זה נראה לכם בחור בן 18 ובחורה בת 28 מאוהבים וביחד?

זכוכיות

New member
בדיוק כמו שהיה נראה לי בחור בן 28 ובחורה

בת 18. לא כוס התה שלי, אבל שיהיה בהצלחה, למי אכפת מה אני חושבת?

elena20

New member
מה זה משנה איך זה נראה לאחרים? העיקר

שלבני הזוג זה יהיה בסדר.

כמו שאמרו מעליי

זה לא משנה מה חושבים אבל צריך לקחת בחשבון שיכולות להיות צפויות בעיות בקשר לגיל בהמשך החיים המשותפים אם מסתכלים כמה שנים קדימה

נכון

אבל עדיין זכיתי בלהכיר בן אדם מדהים שכרגע הוא ידיד מאוד מאוד קרוב שלי ואני מאושרת בשל כך והסיבה לידידות בנינו היא שבאמת אנחנו מכירים טוב מהתקופה שהיינו חברים ואני חושבת שאם לא הייתי נותנת לקשר הזה לקרות בגלל הפער גילאים הייתי מפסידה בגדול..... והוא בברלין כרגע ואני מתגעגעת , קצת

exterior

New member
לא לעניין,

אא"כ אתם נמצאים באותו שלב בחיים (אפילו מבחינת התפתחות רגשית).

ילדת 91

New member
מה זה משנה?

באמת אין גיל לאהבה. חבר טוב מאוד שלי יצא עם מישהי בת 26 כשהוא היה בן 18. עוד שלושה חודשים חתונה=]

גם אם טוב להם עכשיו בסופו של דבר ההבדל יגמור

את הקשר מישהי בת 28 רוצה כבר ילדים משפחה רצינית מחפשת קרירה בזמן שהוא רק מתגייס ולא נראה לי שהיא תחכה שהוא יצא שושים ולבומבמלה עם חברים שלו.

elena20

New member
לא כל בת28 רוצה ילדים ומשפחה, ובכלל יש

נשים שלא רוצות את זה אף פעם, אולי בגלל זה היא איתו, דווקא כי היא לא רוצה את הדברים האלה.

Svetik In Love

New member
בניגוד לכולם פה...

אני אהיה קצת מציאותית לשם שינוי. אני לא אגיד שאי אפשר שהם יהיו ביחד- אם אהבה חזקה היא תשרוד את כל המכשולים.. אבל בגלל פער הגילאים הגדול... יהיו הרבה מאוד מכשולים. אני חושבת שבני 28 שונים מבני 18... יכול להיות שלא כולם, ואני לא רוצה לעשות הכללות, אבל בד"כ אנשים בגילאים כאלה נמצאים ב"שלבים" שונים בחיים. הבן 18 נמצא בשלבים של גילוי עצמי, של צבא, של חברים ובילויים ואילו בת ה 28 כבר עברה את כל השלבים האלה וגם לימודים אולי ויותר בוגרת... אבל שוב.... אם אהבה אמיתי וחזקה היא יכולה לגבור על הכל. והכי חשוב מה הזוג חושב ולא מה אחרים חושבים.

Suzana6

New member
אם זה היה הפוך

כלומר, אם היא היתה בת 18 והוא בן 28, אז היה לזה יותר סיכוי להחזיק מעמד.

למעלה