שאלה מישהו יודע מתי תתחיל הסידרה בYES?
L lior48 New member 10/12/07 #3 לפי מה שהבנתי היא אמורה להתחיל בינואר... אבל אני לא בטוח... יס לא מודעת לכמות האדירה של הצופים בסדרה הזאת ולא מייחסת לה מספיק חשיבות...
לפי מה שהבנתי היא אמורה להתחיל בינואר... אבל אני לא בטוח... יס לא מודעת לכמות האדירה של הצופים בסדרה הזאת ולא מייחסת לה מספיק חשיבות...
א אברילווש New member 10/12/07 #4 ../images/Emo207.gifהתחילו לשדר שוב!!../images/Emo54.gif פתאום זפזפתי אתמול בשלט ואני רואה שיס שוב משדרים את איש משפחה.. ראיתי שיש גם היום בערב
../images/Emo207.gifהתחילו לשדר שוב!!../images/Emo54.gif פתאום זפזפתי אתמול בשלט ואני רואה שיס שוב משדרים את איש משפחה.. ראיתי שיש גם היום בערב
N Nataly B New member 10/12/07 #5 הרגע ראיתי פרק ../images/Emo13.gif כל פרק גורם לי לאהוב יותר ויותר את איש משפחה!
L lior48 New member 12/12/07 #6 כנראה הם מכינים את השטח לעונה החדשה D: אני בכל מקרה כבר דאגתי שהYES MAX יקליט אוטומטית את הפרקים... בעיקרון ראיתי כבר את כולם אבל בלי תרגום, ותמיד נחמד לראות שוב והפעם עם כתוביות...
כנראה הם מכינים את השטח לעונה החדשה D: אני בכל מקרה כבר דאגתי שהYES MAX יקליט אוטומטית את הפרקים... בעיקרון ראיתי כבר את כולם אבל בלי תרגום, ותמיד נחמד לראות שוב והפעם עם כתוביות...