אגזוז ופילטר
1200 שקל זה האגזוז 4/1 הכי זול שתמצא היום בשוק כמו שפילטר פתוח הכי זול שתמצא עולה בין 70 ל-100 שקל. אם היית אומר לי שאתה שוקל לקנות אגזוז של CSP ב4.5 אלף הייתי אומר לך שכדאי שתשקיע על פילטר. בקיצור, אם המנוע שלך שווה משהו ויש לך כמה אלפים בודדים לשיפור, אז תשקיע את כל המיסביב. (הצתה וכ'ו) אבל אל תחשבו שאם תרכיב, הצתה, אגזוז, קויל, פילטר האוטו שלך ינסע כמו מאזדה 3. היא תנסע טוב יותר אם אתה נוהג עליה תקופה אתה תרגיש בשוני. סתם לידע כללי, מרכיבים הצתה אלקטרונית כי היא יותר אמינה מפליטה ולא צריך להתעסק בכיוונים שלה כל הזמן (להבדיל מפלטינה שהכיוון שלה משתנה) היא בסך הכל יותר מדוייקת, אני בספק אם אתה תרגיש את זה. עכשיו אחרי שהבנתי את הראש שלך אני לא ממליץ לך להרכיב אגזוז כזה מהסיבה שאתה מצפה ממנו דברים שהוא לא. הוא לא יעשה לך את האוטו יותר מהיר, הוא לא יחסוך לך בדלק, ולא יעשה לך שום דבר שאתה רוצה. מה שהוא עושה זה בסך הכל עוזר למנוע להוציא את הגזים בדרך יעילה וקלה יותר. בתור בנאדם במתעסק בחיפושיות כבר כמה שנים, בדקתי, ניסיתי, והיום אני נוסע על אגזוז 4/1 עם מאפלר שאני בניתי, בזויות שאני כופפתי, ועם קוטר צינור שהכי מתאים למנוע הזה. עדיין עם פלטינה (גם ברגל וגם במנוע) חוטי הצתה 8 מ"מ + רוטור + מכסה מפלג מהמובילים בשוק, 2 קרבורטורים 34 מ"מ, וכיוונים של בית מרקחת, ועוד כמה תוספות ששחכתי עקב שאיפת יתר של טינר, אני מבסוט מהנסיעה שלה. או במילים אחרות היא נוסעת הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.