שאלה:-

casperit

New member
שאלה:-

מה אתם הולכים לעשות ביום של הפרק האחרון? שחר באה לישון אצלי ואנחנו הולכות לעשות מרתון (שימשך גם ביום שאחרי בלי ללכת לביצפר) לחיי האהבה שבו היא תביא את כל הקלטות שיש לה שקשורות ללח"ה (11!) וכמובן נראה את הפרק ונבכה הרבה. אני לפחות (ברחה לי המילה!) אתאושש ע"י התסכלות מסיבית (אה?) בחתימה של יהודה... אגב ראיתם תפרומו??? אני לא מאמינה שהסדרה אשכרה הולכת להיגמר! וראיתי פרסומת לגבר ההורס של ריקי לייק אז אמרו: "אחרי הפרק האחרון של לח"ה"... מגעילים! יעל שממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש וכ"ו ועוד ממש אחד לא רוצה שהסדרה תגמר!

סוף סוףףףףףףףףףףף

סוף סוף מישהו השתמש בראשי תיבות של לחיי האהבה שאני המצאתי, חוץ ממני כמובן!!! תודה יעלללללל עשית לי את היום (או שלא...)

בטח!!!!!!!

ברור שנפספס את הפרק האחרון!!!! למה לא??? תגיד אתה באמת חושב שמישהו מהפורום הזה יפספס את הפרק האחרון אם לא שמת לב חמודי, זהו פורום של מעריצי הסדרה כך שמשום מה אנחנו לא נפספס.....

../images/Emo5.gif אוי...

כרגע שמתי לב שיש סיכוי (גבוה!) שאני אפספס את הפרק האחרון
מה לעשות
לבטל הכל בשביל לצפות בערב, או להתפשר על השידור החוזר למחרת?

keren l

New member
נכון...

הייי אני תמיד רק בדקתי מה אתם רושמים אבל אף לא רשמתי.. אז תמיד יש פעם ראשונה.... זה עבר כל כך מהר... חבל שזה נגמר, או כמו שיונתן, (נראה לי שהוא אמר) בגיא פינס:"לכל דבר טוב יש סוף"....

עזית1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נגה84

New member
אל תדאגו, בטח יהיה משהו דומה../images/Emo4.gif

וחסר לבמאי אם לא יישתתפו בטלנובלה הישראלית הבאה: * נתי רביץ * יהודה לוי * אלי מרקו בקיצור, כל השווים של "לחיי האהבה"...

ביזיון!

הסדרה הזאתי מהממת! ואני צופה מושבעת שלה.. באמת אני יכולה לעשות על הסדרה בגרות ולקבל 100!!!! אבל הסוף שלה עד כמה שידוע לי הולך להיות מכה.. אני לא מבינה למה להרוס אותו וליצור פה קשרי משפחה?! למה שהזוג הנצחי דורון ורונה יהיו אחים בני דודים וכדומה? זה סתם הורס ומקלקל את הטעם הטוב של הסדרה... אבל למרות הכל חבל שהיא מסתיימת לה.. אני לא יודעת מה אני אעשה בלעדיה?!?! איך אמשיך לחיות...????? שאתאבד?!?!?

עזית1

New member
לא צריך להגזים!!!!../images/Emo58.gif

אין שום קשרי משפחה והסוף יהיה טוב, ןצריך לזכור את הסדרה כחוויה יפה ותו לא!!!

למעלה