שלום...אני מחפשת מתנה ליומולדת למישהי...רצוי משהו שקשור במחול ושיהיה מקורי ( ולא בגדי גוף או כל מיני בגדי ריקוד אחרים כי יש לה מלא..).. אז אם למישהו יש רעיון למשהו מקורי ויפה אני אשמח לשמוע =)
אממ.. את יכולה לקנות לה מחזיקי מפתחות של נעלי בלט או ספרים שקשורים בעולם המחול.. ( יש את הספר שנקרא "נעלי בלט" אם אני לא טועה.. אבל אל יודע מי הסופר/ת) דרך אגב: היית צריכה לשרשר תתגובה להודעה הראשית של השאלות.
והלוואי והייתי מספיק מוכשרת בשביל לעשות את זה לבד...בתי דפוס,חנויות צילום ואתרים כמו פינג פונג עושים את זה אני לא ממש מצליחה לתת קישור לתמונה,אבל כמו שאמרתי היא באלבומי הפורום תמונה מדליקה לאללה......
היי אני חדשה כאןן קוראים לי ג'ניה[שם מכוער] אני בת 13 וחצי מראשון לציון אני רוקדת קלאסי מגיל 8 ושנה שניה שאני רוקדת ג'אז ומודרנייי!! מקווה להשתלב כמה שיותר מהרר!!!!:} אהה ושאלההה!!??? האם יש כאן בנות\בנים מראשון.? אם כן איפה את\ה רוקד\ת[כאילו איזה סטודיוו]???
שנינו מראשון לציון P= ואנחנו רוקדים בקריחית גנים בבית הספר שלמחול של ורדה שבול רוקדים שם בין שלושה לאבע חמש פעמים בשבוע... וזה המקום הכי טוב בעולם! והווווווו חחחחחחח P:
אני טל, בת 13 וכמעט 5 חודשים מקריית שמונה :] אני רוקדת מגיל 8 קלאסי, מודרני, ג'אז ועושה פילאטיס במרכז קלור למוסיקה ולמחול ואני בלהקת ההורה [ריקודי עם] הייצוגית של קריית שמונה - "הורה טל גואל" D: השתלבות נעימה
תודה על הרעיונות =) אהבתי את הרעיון של התמונה...אז עוד בקשה קטנה... אני מחפשת באינטרנט אבל לא מצאתי תמונה מהממת שבאמת תהיה יפה להביא כמתנה... אם מישהו מכיר תמונה של רקדנית/ כזאת תמונה שרואים רק את הרגליים של רקדנית על פויינט שוז או כל תמונה אחרת יפה שקשורה במחול אני אשמח אם תעלו פה...המון תודה =)