שאלה:

ירינוש12

New member
היי

היי לכולם אני חדשה ואני עכשיו הצתרפתי לפורום ואם אני אדע לענות על שאלות שלכם אני יענה לכם

ירינוש12

New member
תעשו עוד פגישות!

בבקשה תעשו עוד פגישות אני חולה על האישה הזו אני מתה לראות אותה ולחבק אותה פליז!!!!!!!
|נשיקה

ירינוש12

New member
../images/Emo7.gifטוב אני מצטערת

טוב אני מצטערת שלא שרשרתי אני הייתי חדשה בכלל לא ידעתי מה זה אבל עכשיו אני יודעת

ירינוש12

New member
לכולם כנסו

אתם יודעים? אני כל הזמן אמרתי לעצמי "בטוח אני לא אפגוש את לירז, בחיים לא תהיה הזדמנות" ומסתבר שיש לי הזדמנות לכל מי שהמציא את הפורום תודה רבה!!!!!! זו ההזדמנות שלי לראות מתי שהוא את היפה מכולן תשלחו תמונות מהמפגש תגידו איך היה מה היא אמרה ואם יהיה עוד מפגש ואני לא יבוא תגידו לה שאני אהבתי אותה שאני אוהבת אותה ואני תמיד תמיד תמיד אוהב אותה לירז יש לי משהו להגיד לך אם את קוראת את זה: i loev u ממני ירינוש12 נ.ב (נזכרתי בדבר) ב-ה-צ-ל-ח-ה ב-מ-פ-ג-ש-י-ם

ירינוש12

New member
אביטל תכנסי רגע

מה אמרת ללירז שלא היית צריכה להגיד מה זה כבר יכול להיות???

ירינוש12

New member
לכולם להיכנס!

אם יש לכם שאלות על לירז אני יכולה לענות לכם (אם אני אדע) אז אתם יכולים לשאול אותי ואני יענה.

ירינוש12

New member
לכולם

לכולם חג שמח במיוחד ללירזוש ביי ללירז: |תו"|...את אולי זוכרת את הכל אבל זה נשכח מלבך שאני כאן לבד שאני עוד אוהבת אותך אין לי יום..."

ירינוש12

New member
למנהלי הפורום

אני בבקשה מאוד רוצה שיהיה עוד מפגשים כמה שיותר מהר בבקשה
"...אתה אולי זוכר את הכול אבל זה נשכח מלבך שאני כאן לבד שאני עוד אוהבת אותך אין לי יום עוד בעלדיך..."

למעלה