שאלה

roiosdona

New member
שאלה

שלום , אני בן 16 ושמונה חודשים. לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מבעיה של שינה , ולא הצלחתי להירדם במשך תקופה של בערך שנה . כתוצאה מכך , הייתי עייף מאוד בבית הספר והתחילו לי כאבי ראש וחוסר ריכוז . באותו הזמן בנו ליד ביתנו בניין חדש שהביא איתו אבק , לכלוך ורעש רב שהפריעו לי לישון (אני אלרגי לאבק בין היתר ). כיום אני ישן טוב ,אך עדיין אני מרגיש עייפות מסוימת לאחר שאני קם , וכן חוסר ריכוז (אומנם , פחות מאשר לפני כן ) . אני משער שאני סובל ממחסור בשינה ,אבל אני לא יודע איך מטפלים בזה. האם הדבר יכול לפגוע בעתידי ולמנוע את הגיוס שלי ?? האם טיפול בבעיה יכול לפגוע בגיוס ובעתיד ? ( האם יכולים להוציא לי פרופיל 21 רק בגלל שהלכתי למרפאת שינה או משהו כזה?). תודה רבה מראש

253Daniel

New member
אם עוד יהיו לך בעיות שינה

כשתגיע למעמד הצו הראשון יכול להיות שזה יפגע לך בפרופיל...יש סעיף רפואי של בעיות שינה. תוכל לקבל גם פטור מהקפצות והשכמות בבוקר- יעני לקום מתי שנוח לך...

roiosdona

New member
אני מעוניין להיות קצין במודיעין או

עתודאי ברפואה האם אני אוכל ? (יש לציין שבין היתר יש לי משקפיים -5 בכל עין עם צילינדר בעין אחת , אוושה בלב , אלרגיה לאבק וחתולים ואסטמה ( שעברה בנתיים ).

S h r i k y

New member
טוב עם כל הבעיות הרפואיות שלך...

לא נראה לי שדווקא בגלל בעיות השינה הפורפיל שלך ירד ( הוא יהיה נמוך בכל מקרה ). קצין בחמ''ן, איפה? באיזה מסלול? תכנס לאתר שלהם ותקרא קצת על המסלולים השונים. לגבי עתודאי ברפואה- כדאי להשקיע מאוד בלימודים ( ולעשות פסיכומטרי גם מתישהו ), לא קל להכנס לשם.

253Daniel

New member
כמו שאמר הבחור מעליי..הפרופיל שלך יהיה נמוך

גם ככה...אבל אני לא חושב שיש מניעה מכך שתגיע לעתודת רפואה אם הנתונים הפסיכוטכניים שלך יהיו מספיק גבוהים... לא צריך פרופיל קרבי כדי ללמוד רפואה... לגבי מודיעין- תלוי במסלול..אבל ע"פי רוב גם שם אין צורך בפרופיל קרבי ככה שבקטע הרפואי אין לך מה לדאוג...

למעלה