שאלה

alona 21

New member
שאלה

אני לא יודעת אם השאלה שלי ממש קשורה לפורום זה, ואם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הרלוונטי. אני בת 23, ולאחרונה אני מרגישה גלי חום בכף רגל ימין. הרגל עצמה לא חמה, אבל אני מרגישה כאילו היא רותחת לי מבפנים וזה בא בגלים. בימים האחרונים ממש ללא הפסקה. אשמח לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל בזה. יש לציין שבעקרון אני סובלת מאסטמה ואלרגיות שונות (אני לא חושבת שזה קשור לאלרגיה, אבל לא בטוחה). בתודה מראש, אלונה

alona 21

New member
מה?

מה ז'תומרת? נהנת ממה? ולגבי איזה תכנונים אתה מדבר?

freearth10

New member
מהעבודה/לימודים

ודרך אגב אני את ולא אתה

alona 21

New member
סורי ../images/Emo13.gif

מהלימודים כן, מהעבודה פחות, ובכלל יש לי קצת תקופה לחוצה בחיים לאחרונה...אבל איך זה קשור?

freearth10

New member
היא רותחת לי מבפנים

את בחורה מאוד רגישה ובתקופה כל כך לחוצה, כשאת לא ממש מקשיבה לעצמך הרגל אומרת את דברה ומבקשת קצת התייחסות. הרגל מייצגת את התקדמותנו בחיים, כי בעזרתה הרי אנחנו נעים וצד ימין הוא הצד היותר מעשי שלנו, לכן שאלתי אותך אם את נהנת מכל מה שאת עושה. נסי למצוא את התחום בו את לא שלמה עם מה שאת עושה ומצאי דרך לאזן גם אותו.
מאיה

אלונה שלום.

תחושת חום או בעירה בכף הרגל, מצביעה במרבית המקרים, על בעיה נויירולוגית הנוצרת כתוצאה מלחץ על עצב שידרתי שתחילתו בחוליות הגב התחתון וסופו בכף הרגל. יש לבדוק האם אכן בכך מדובר ואם כן, היכן בדיוק [באיזה אזור] נוצר לחץ על העצב לאורכו. כמו כן, חשוב לברר, מהו הגורם לכך, מתי מופיעה או מתגברת התופעה ולשאול שאלות נוספות שיכוונו לזיהוי הגורם ויסייעו לטפל בבעיה. אז מה שלום הגב התחתון שלך בתקופה האחרונה, בעיקר צידו הימני? שירי.

למעלה