שאלה

XאתנהX

New member
שאלה

יש משהו בכיתה באני אוהבת... אני רוצה להציע לו חברות אבל: 1. אני יודעת שהוא אוהב משהי אחרת 2. אני מפחדת שהוא יגיד לי לא 3. אם ילד מהכיתה יגלה את זה אני אבודה.. כל הכיתה תעשה ממני צחוק... 4. איך אני יודעת שהוא אומר כן בגלל שהוא רוצה להיות חבר שלי או רק בגלל שזה "קול" שיש לך חברה... אם למישהי יש תשובה אני אשמח אם היא תגיד לי (בפורום) נ.ב.- אם זה משנה אז אני בכיתה ו'

../images/Emo32.gifאני מתגעגעת אלייה...

ואני יודעת שממש אבל ממש לא מגיע לה שאני אתגעגע, כי אני חברה טובה מידי בשבילה... אבל אני כל כך מתגעגעת לשיחות שלנו, לטלפונים שלנו סתם באמצע היום, לזה שרציתי לדבר איתה... הרבה זמן לא רציתי לדבר עם מישהי. אני מתגעגעת לזה שהיא הייתה שומעת בקול שלי ורואה בעיניים שלי שמשהו לא כשורה. שהיא לא הייתה צריכה לומר "הכל בסדר?", היא רק הייתה מחבקת... ועמרי תמיד אומר שהיא לא שווה את זה, שאני לא צריכה אותה, שאני בן אדם יותר טוב ממנה. ואז אני שוב חושבת על הגעגועים אלייה... ומסתכלת עליו, שוכב במיטה מולי.. רואה אמריקן פאי (ערוץ 12 בהוט למעוניינות), מחייך חיוך דבילי כל פעם שיש איזה קטע מצחיק... ואומרת לעצמי "למה אני מתגעגעת אלייה, כשיש לי אותו?" אני לא צריכה אף אחד, יש לי עולם ומלואו בבן אדם אחד....

coolit

New member
../images/Emo31.gif

אי אפשר לחיות רק עם בנאדם אחד בתור כל העולם. לא טוב. מצד שני למדתי שגעגוע זה גם לא טוב. זה לא עוזר לשום דבר. געגוע זה רק מה שיוצר את כל היצירות בעולם כמעט, כל האמנות. אבל זה סתם הורס. דברים שהיו טובים אף פעם לא יחזרו להיות טובים כמו שהם היו. זה פשוט לא קורה. צריך לחפש דברים טובים חדשים, חברים חדשים.

Liraz 6q

New member
נסיכה שלי

עם כמה שאני אוהבת את עמרי ואותך ביחד.. אני לא חושבת שלהישאר עם בן אדם אחד ולבלות איתו כל רגע מהזמן הפנוי זה דבר תקין. את צריכה חברות.. את צריכה את החברות שלך אם זה סתם לבלות, לדבר על דברים שקשורים לקשר שלך עם עמרי.. או סתם לבלות זמן בלי עמרי כדי שתהיה אפשרות להתגעגע אליו. אני מניחה שאני יודעת על מי את מדברת ואני חושבת שחבל שהתרחקתן.. אתן אוהבות אחת את השניה מאוד. אם אנחנו לא מדברות על אותה אחת את תתקני אותי. בכל אופן בובי.. לדעתי קחי אותה לשיחה.. תגידי לה את כל מה שאת מרגישה שאת מתגעגעת.. שהיא חסרה לך.. שחסרות לך השיחות שלכן.. גם עם עמרי הוא עולם ומלואו.. והוא מדהים ומבין.. הוא לא חברה טובה..שלדעתי ההבדל הוא עצום. ואני אומרת לך את זה מהנסיון שאת יודעת שיש לי.. תלמדי מטעויות של אחרים..אל תתרחקי מחברות שלך כי את חושבת שעמרי מספק לך את הצורך הזה.. אם חס וחלילה לא יסתדר בניכם ותחליטו להפריד כוחות את תצטרכי את החברות שלך כלכך..תאמיני לי. בכל אופן את יודעת שאני הכי פה שבעולם.. תמיד!@ אוהבת אותך כלכך!

חחח וואי וואי...

לא לא.. לא התכוונתי שאני לא צריכה אף אחד ורק אותו. התכוונתי שאני לא צריכה אותה, לא צריכה להתגעעג ולא צריכה לכאוב מהחוסר אליה, כשיש לי מישהו פי 70 יותר טוב ממנה בחיים שלי. אני בקשר עם חברות שלי, נפגשת איתם מידי פעם, מדברת איתן כמעט כל יום... ונכון זה ירד מאז שהוא חזר, אבל ככה זה... תכף נחזור לשגרה. ולא זו לא אנה :) אני יודעת שאלייה חשבת שהתכוונתי... אבל חס וחלילה שאני אדבר עליה ככה.. זו מישהי אחרת לגמרי... ואני יודעת טוב מאוד שאני צריכה חברות וידידים וחברים חוץ מעמרי. ברור שעמרי לא מספק לי גם קשר של חברה. הוא חבר הכי טוב שלי, לא חברה הכי טובה שלי. אל תדאגי... אני יודעת לשמור עליהן. למזלי יש לי חברות שמבינות אותי הכי טוב בעולם ומבינות שהמרחק בינינו הוא זמני וזה ישתנה..

למעלה