שאלה

שאלה

מי יהודי ? אני יודעת שג'רי אבל חוץ ממנו.. איליין,קרמר וג'ורג'- מישהו מהם יהודי?

בסדרה יש עוד הרבה יהודים

אבל מהארבעה נראה לי שרק ג'רי. יכול להיות שהיה פעם אזכור שאסטל יהודיה ואז זה הופך גם את ג'ורג ליהודי, אך אני לא בטוח אם זה נאמר אי פעם בסדרה.

רואי

New member
במציאות

ג'רי ג'ורג' פרנק ואסטל הלן סיינפלד רות כהן- הקופאית דנה פולי- הפסיכולוגית של ג'ורג' לארי דייויד כמובן חיים ג'רפי וראובן בר אני בטוח שיש עוד הרבה, פשוט לא זוכר כרגע...

bart simpson75

New member
דיברנו על זה פעם../images/Emo11.gif

בכל מקרה, ראית לא מזמן את הפרק האחרון - השומרוני הטוב ויש קטע כשכולם מחכים להחלטת המושבעים שרואים את הרבי מתפלל ליד מורטי, אלן, פרנק ואסתל והם מביטים בו בהזדהות...
אני די בטוח שההורים של ג'ורג' - או לפחות אסטל, יהודים. יש לזה הרבה רמזים, אבל אני לא סגור על זה. ודרך אגב - גם ג'וליה לואיס דרייפוס יהודייה. יש לה משפחה מאוד גדולה בצרפת והם פעילים בקהילה היהודית ובארץ.

clevelandrocks

New member
אבל רק אבא של ג'רי עושה וידוי (מכה על החזה)

פרנק ואסטל סתם יושבים שם. אין שום סיבה לחשוב שפרנק או אסטל יהודים. אם הם היו יהודים היו די והותר הזדמנויות להזכיר את זה- למשל כשג'ורג' הופך לאורתודוכסי לטבי.

רואי

New member
ג'וליה לואיס דרייפוס יהודייה???

זה חדש לי עד כמה שידוע לי היא לא יהודיה...

bart simpson75

New member
בסדרה היא לא יהודיה, זה ברור

בשיחות שלה עם הרבי שגר בבניין שלה הוא מספר לה על "השיקסה", שמתאהבים בה כי היא גויה, היא גם עונדת עגילי צלב ומתייעצת עם הכומר בענייני זוגיות. אבל במציאות, לפחות צד אחד שלה יהודי - כנראה מהצד של האבא (ביהדות הולכים לפי האמא). האחיין שלה היה בארץ לפני שנתיים והוא ברשימת היהודים הכי עשירים בעולם. מצד שני, אולי הוא התגייר כדי להיכנס לרשימה...

Optimus_Prime

New member
אני שונא חיפוש מתקדם |כועס|

למה הוא אף פעם לא הולך לי ?? בררר בכל מקרה, בקשר ליהדותו של ג'ורג' אכן היה ויכוח נרחב, יש רמיזות כמו - פסטיבוס שפרנק המציא, שזה תקופה בין חג ההודיה לכריסמס, פרנק מוכר פסלים של ישו בקוריאה, אסטל לא מוכנה ליסוע במכונית גרמנית ועוד...

Lady in red2

New member
יש את ההוא מהעבודה של איליין

עם המראה הקשוח, שהלך לערב פנויים-פנויות של יהודים

למעלה