שאלה רק רציתי לשאול אם ג'ארד הומו?
L LoveYourHate New member 1/12/07 #7 אוקי עונה לך אם בנאדם חולה בלונדיניות ילדות קטנות ופסיכופט רציני זה טוב מספיק בשבילך אני אשיג לך את המס' טלפון שלו אני בטוחה שיהיה לך נחמד לדבר איתו בטלפון
אוקי עונה לך אם בנאדם חולה בלונדיניות ילדות קטנות ופסיכופט רציני זה טוב מספיק בשבילך אני אשיג לך את המס' טלפון שלו אני בטוחה שיהיה לך נחמד לדבר איתו בטלפון
B BuddhaForScarlett New member 1/12/07 #8 יותרטוב, נשיג את הטלפון שלו ../images/Emo6.gif כי זה מה שיקרה אם הואל א יבוא לארץ. "מי רוצה את הבלאקברי של ג'ארד?!?!"
יותרטוב, נשיג את הטלפון שלו ../images/Emo6.gif כי זה מה שיקרה אם הואל א יבוא לארץ. "מי רוצה את הבלאקברי של ג'ארד?!?!"
K Keren W New member 1/12/07 #9 אני אני אני אבל ראיתי שהוא החליף אותו לאחרונה חח... השאלה אם עדיין זה של בלקבארי או חברה אחרת XD
M my reflection New member 1/12/07 #10 נצלש..ABL נדחה שוב!! תאריך חדש לבכורה של ABL הקליפ נדחה ביומיים והוא יצא ב5.12 הבכורה תהיה באתר yahoo music.yahoo.com
נצלש..ABL נדחה שוב!! תאריך חדש לבכורה של ABL הקליפ נדחה ביומיים והוא יצא ב5.12 הבכורה תהיה באתר yahoo music.yahoo.com
S Sweet Dark Life New member 1/12/07 #11 ../images/Emo4.gif למה זה לא מפתיע אותי? אבל 5.12 זה תאריך טוב. אז בסדר.. תודה.
I its only ma New member 2/12/07 #12 ווהו, ווהו הכל יוצא על ה5.12 גם הקניון נפתח, גם הארי פוטר יוצא וגם ABL יוצא!!! יום יפה! ,
I its only ma New member 2/12/07 #14 הקניון החדש בקרית אונו! כאילו, החלק החדש שבו, הוא הולך להיות ענק והלולך להיות שם באולינג!!! D: וגם ה"פ|מאוהב אולי אני ולכת לחנוכדברה!!!
הקניון החדש בקרית אונו! כאילו, החלק החדש שבו, הוא הולך להיות ענק והלולך להיות שם באולינג!!! D: וגם ה"פ|מאוהב אולי אני ולכת לחנוכדברה!!!
I its only ma New member 2/12/07 #16 כן כן! חנוכדברה! את גם באה!?!?!?!? ו...את מוזמנת לקפוץ לבקר, אולי שהוא יפתח נעשה בו מפגש הוא נפתח עוד מעט!! עוד יומיים[ אבל בטח ידחו את זה ] עדיין, מוזמנת
כן כן! חנוכדברה! את גם באה!?!?!?!? ו...את מוזמנת לקפוץ לבקר, אולי שהוא יפתח נעשה בו מפגש הוא נפתח עוד מעט!! עוד יומיים[ אבל בטח ידחו את זה ] עדיין, מוזמנת
F Fade To Black x3 New member 2/12/07 #17 חחחחח, אני אולי אבוא, אם אני אדע מה זה ומה עושים שם. משהו אומר לי שזה קשור לה"פ? D: חחח אני אשמח לבקר מתישהו. ^^ תתחדשו.
חחחחח, אני אולי אבוא, אם אני אדע מה זה ומה עושים שם. משהו אומר לי שזה קשור לה"פ? D: חחח אני אשמח לבקר מתישהו. ^^ תתחדשו.
I its only ma New member 2/12/07 #19 תודה לך ../images/Emo13.gif בוואדי שזה קשור לה"פ, הנה קחי תקישור: http://www.numenore.org/hp/page.php?id=193 ותבקרי
תודה לך ../images/Emo13.gif בוואדי שזה קשור לה"פ, הנה קחי תקישור: http://www.numenore.org/hp/page.php?id=193 ותבקרי
F Fade To Black x3 New member 2/12/07 #20 חחח אומג, זה הרצאות ../images/Emo12.gif אין לי זין להרצאות אפילו שהם על ה"פ שיואו. זה לפחות מעניין?
I its only ma New member 2/12/07 #21 אומג../images/Emo12.gif כמה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif חחחחח אין לי מושג אפעם לא הייתי שם..... אולי אני הולכת, לא בטוח, המשפט נשמע כיף
אומג../images/Emo12.gif כמה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif חחחחח אין לי מושג אפעם לא הייתי שם..... אולי אני הולכת, לא בטוח, המשפט נשמע כיף