שאלה...

דנהלו

New member
שאלה...

לפני זמן מה, נעשה לי ניתוח גרפולוגי . בדיעבד התברר לי שנתתי שעת לידה שגויה בהסתמך על זכרונה של אמי. עקב עצה של אחד מחברי פורום זה, פניתי לארכיון בית החולים בו נולדתי וקיבלתי את השעה הנכונה . מה שרציתי לשאול זה האם יש איזשהו הבדל מהותי במפה שמתקבלת משתי השעות האלה. זאת כדי לדעת האם לפנות לאסטרולוגית שוב. נולדתי בתל אביב, 25.6.1968 שעה 21:30 (שקיבלתי מהארכיון של ביה"ח) השעה לפיה נעשה הניתוח האסטרולוגי היא 20:45 האם ההבדל קריטי? תודה מראש. דנה

ההבדל יכול להיות מאוד קריטי, אבל בכל אופן

לפעמים הניתוח ההתחלתי מאוד דומה כי מצב הכוכבים הוא דומה - העניין שבהבדלי שעות יש הבדלים בבתים ובאכלוסם בכוכבים ולכן בניתוח מעמיק אנחנו באמת זקוקים לשעה מדוייקת.

eynat6

New member
אבל מה הקשר בין שעת הלידה

לבין ניתוח גרפולוגי..?

חחח אני גם לא הבנתי אבל כנראה היא התכוונה ל

ניתוח אסטרולוגי כי אח"כ דנהלו במפורש כותבת "ניתוח אסטרולוגי"

neophile

New member
כל סטייה בזמן משנה את מעלת המזל העולה

על פי בדיקה חובבנית שעשיתי אין הבדל בשעות מבחינת מיקום הפלנטות אבל אולי אני טועה.. מתוך סקרנות , האם את בן אדם ש"זורם" יותר עם הסביבה או שאת מעדיפה להיות יוזמת ? האם את זורמת בצורה אינטלקטואלית או שאת מעדיפה ליזום שיחה ריגשית ?

neophile

New member
סביר להניח שכן

אבל הוא לא עבר מזל , לגבי בית אני לא יודע (אני לא מתייחס לבתים) כמובן שככל שהפירוש יותר כללי ככה זה פחות משנה וככל שהפירוש מפורט ומעמיק יותר זה משנה הרבה יותר.

דנהלו

New member
תודה לכם. התכוונתי לניתוח אסטרולוגי..נאופיל -

לשאלותיך- אני בד"כ יוזמת אבל לא תמיד. אני די זורמת אם כי אני לא טיפוס של "שיחות סלון". רובד השיחות שלי הוא אינטלקטואלי - עם אנשים שאני לא מכירה טוב ועירוב של רגשי-הכרתי- אינטלקטואלי (במובן - הכרה) עם אנשים קרובים. אתה אומר שאין הבדל גדול בין השעות 20:45 ל- 21:30? דנה

דנהלו

New member
הציפור והילד- למה אתה מתכוון כשאתה

אומר שההבדל יכול להיות ממש קריטי? לאילו מדדים אתה מתכוון: מאפייני אישיות? סיטואציות בחיים ? או גם וגם ... ודרך אגב- אם מישהו מעוניין להתאמן עלי ולעשות לי פרופיל אסטרולוגי כלשהו- אשמח לתת משוב מפורט על פי היכרותי עם עצמי וע"פ ניתוח שעשתה לי אסטרולוגית. כאמור- נולדתי בת"א, 25.6.1968 בשעה 21:30.

למעלה