שאלה

Idan91

New member
המממ..

אני ממש לא יודעת.. זה דבר ששמתי לב אליו לפני כמה שנים- שנאי שומעת דיבורים ואז נרדמת. אבל אני לא זוכרת שום משפט ששמעתי.. אה.. אני זוכרת שהיה פעם איזה משפט עם "מעטפה".. וזהו.. העניין הוא שהמשפטים האלה לא קשורים לכלום, אין להם תוכן שאומר איזה משהו, או מתקשר למישהו.. והם גם לא קשורים אחד לשני.. לפעמים אלה משפטי שאלה גם.. הממ.. יותר מזה אני לא מצליחה להזכר..

Idan91

New member
שאלה

*ברררר... שלחתי את ההודעה והיא לא הופיעה... אני כותבת שוב* בעקבות משהו שכתבתי ב"שאלה קטנה" על השלב שלפני ההרדמות, אמרו לי שדיברו על זה כאן בפורום. ככה: לפני שאני נרדמת, ממש בשלב לפני השינה, אני שומעת כל מיני קולות, דיבורים שכאלה, משפטים בלי שום קשר אחד לשני (לעיתים רחוקות גם מנגינה, אבל זה ממש נדיר), קרה לי שזיהיתי את הקולות של האנשים המדברים, אבל בדרך כלל אני לא מכירה את הקולות. בכל מקרה, כשנאי שומעת את הדיבורים האלה אני יודעת שנאי עומדת להרדם, ואני גם משתמשת בזה כ"שיטה" כשאני מתקשה להרדם, אני עוצמת את העיניים ומתחילה להגיד לעצמי בראש כל מיני משפטים בלי שום קשר אחד לשני, כמובןבלי לחשוב על כל משפט, אלא פשוט.. מה שיוצא, עד שנאי מתחילה כבר לשמוע את הדיבורים, ויודעת שאני קרובה מאוד לשינה.. בכל מקרה.. רציתי לשאול מה הקשר (אם יש כזה...) של זה לחלומות צלולים..? תודה..

roy758

New member
קשר הדוק../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

השלב שאת/ה מדבר/ת על זה שלב משיטה שנקראת "WILD" אפשר לקרוא עליה העמוד הלינקים פה, למעלה בפורום. בכל מקרה את/ה יכול/ה לנצל את זה כדי לחלום חצלול.... -שוב בעמוד הלינקים- ~!@!~

Idan91

New member
ובכן..

קראתי על השיטה הזאת, והייתה לי אי הבנה מסוימת שעניין שצריך לשמור של לאבד את ההכרה לפני הכניסה לחלום, ואז הוא לא יהיה צלול, זו תהיה שינה רגילה... בכל מקרה, תהיתי איך ההכרה נשמרת בכל זאת, אני תמיד משתמשת בקולות של האנשים בשביל להרדם באופן רגיל.. בכל מקרה, כשהתחילו לדבר על "הווצרות הרקע" בחלום, וכשזה קורה צריך "לשאוף עצמו לתוכו"... נזכרתי שבאמת קורה לי לפעמים שאני רואה כל מיני תמונות של דברים שקורים, ואז- או שאני ישנה שינה רגילה, או שאני פתאום קולטת את זה, וחוזרת להיות יותר עירנית.. המממ.. קשה, קשה.. פעם גם ניסיתי לחלום חלום צלול- במשך כמה ימים שאלתי את עצמי מלא פעמים במשך היום "האם אני חולמת עכשיו?"... וכשחלמתי שאלתי את עצמי אותה שאלה, והבנתי שנאי חולמת.. אבל לא הצלחתי בכלל לשלוט בחלום או במה שהולך בו.. מצד אחד זכרתי כל הזמן שאני בחלום מצד שני- התנהגתי כמו בחלום רגיל, ולא כאילו אני יכולה לשלוט בזה.. (אני לא יודעת אם הייתה לי כאן פואנטה כלשהי...
)

roy758

New member
ככה...

"לא לאבד את ההכרה" הם מתכונים שלא תאבדי את הריכוז שלך במטרה! שהיא להישאר מרוכרזת במשהו (כמו תקתוק שעון) כדי להכנס לחלום צלול..... אישית ,אני, לא התנסתי בשיטה זו בגלל שהיא נשמעה לי מפחידה מדיי ופעם (סיפרתי קודם) שהיה לי חלק ממנה והתעוררתי מייד מרוב פחד , ובכלל כל הקטע הזה של השיתוק אני לא אוהב ת זה וכל הלחצים וה"מים" וה"אישה הזקנה" ........ כן ולקטע של שהלכת עם החלום, חלום צלול ראשון לא תמיד מצליח לפי מה שהבנתי ובכלל לא כל החלומות הצלולים הם באותה רמה, יש כאלה עם רמת צלילות מאוד נמוכה 0כמו שאת סיפרת) שאת יודעת שאת חולמת אבל בעצם אין לך שליטה על כלום ורוב חושייך לא "מופעלים" ויש רמות צלילות גבוהות מאוד! שאפשר לעשות מה - שרוצים מתי שורוצים וכל החושים "מופעלים" , אם את רוצה לדעת איך להגביר את הצלילות אז תלכי לעמוד הקישרוים ותלכי לשם לאיזשהו אתר שהם מציעים ויש בכל אתר כמעט פרק שלם על "טכניקטת ב חלום צלול" זה הכל ----%-----

Idan91

New member
יש עוד דבר

שקורה לי בחלומות.. בערך בכיתה ד´ פיתחתי לעצמי את השיטה להתעורר מחלומות מפחידים.. כל פעם שקורה לי משהו מפחיד בחלום, אני באופן מיידי חושבת מה אני יכולה לעשות (לרוץ, להסתתר...), ואז פתאום אני "נזכרת": "אוי.. אני בכלל חולמת.. אני יכולה פשוט לפתוח את העיניים ולהתעורר.." ואז זה באמת מה שנאי תמיד עושה במצבים כאלה.. פותחת את העיניים מאוד חזר ומתעוררת. אבל בשנתיים האחרונות בערך אני כבר משתמשת בזה בכל חלום שאני "לא מרוצה ממנו", ולא רק בחלומות מפחדים במיוחד.. אני חושבת שסיפרתי על זה פעם כאן בפורום, והציעו לי במקום לפתוח את העיניים, לנצל את העובדה שהבנתי שאני חולמת, ולהמשיך לחלום ולהשפיע על מה שקורה בחלום.. אבל הבעייה היא שזה כבר נהיה מיידי במצבים שזה חלום בו אני לא נהנית, ברגע שנאי מבינה שאני חולמת, אני פותחת את העיניים בלי להתלבט בכלל..

IVP

New member
מוזיקה../images/Emo79.gif לפני שינה

לעתים קרובות קורא לי שאני נמצא בשלב של הרדמות, וכשמשהו מעיר אותי אני שומע מוזיקה הנעלמת בהדרגה. לא קישרתי את זה קודם לחלומות צלולים, גם שבשיטת הויילד הגעתי רק לשלב שבו אני מקבל שיתוק ומתחיל לראות כל מיני צבעים. הדבר הזה מעניין.

Idan91

New member
אוי, הזכרת לי..

קרו לי גם כאלה מקרים, עם מוזיקה נעלמת בהדרגה.. וגם פעם שניסיתי לפתוח את העיניים חזק כדי להתעורר מאיזה חלום, והצלחתי רק אחרי כמה נסיונות, אז אחרי כל ניסיון שמתי לב שנאי על המיטה שלי, אבל שמעתי מוזיקה כזאת.. ואז עצמתי את העיניים וחזרתי לחלום.. ושוב ניסיתי להתעורר ושמעתי מוזיקה.. ופעם השלישית התעוררתי..

roy758

New member
לי זה קורה

אך ורק בגלל שאני מתעורר עם רדיו
(יש לי סטיראו והוא מכוון ל 7:20 ואז הוא מנגן ואני מתעורר, אז אני שומע מוזיקה )

למעלה