רציתי לדעת אם יש דרך לדעת אם יש לי בלוטות' במחשב הנייד או לא?.. כי אמרו לי שבמחשבים ניידים כבר מותקן בלוטות'. האם יש דרך לבדוק את זה-בלחפש נגיד בלוח בקרה או דרך אחרת כזו?.. תודה.
תקשורת באמצעות בלוטות' היא לא תוכנה אלא חומרה שלא כל נייד מגיע איתה, להוריד בטח שלא תוכלי, בדיוק כמו שלא תוכלי "להוריד" מעבד חדש יותר אל מחשבך. במקרה הזה הכי פשוט להצטייד בדונגל USB ש"פולט" תדר בלוטות', נסי פה... כ 50 שקלים...
ב.את ה"ייתכן" גם אני ידעתי,זה די ברור.. הכל "ייתכן". רציתי פשוט לדעת אם יש מישהו שיודע בוודאות,שלא יעבדו עליי בחנות,כי גם מקרים כאלה יש. תודה בכל אופן.
תבדקי את הדגם המוצע לך, כנסי לאתר של החברה המייצרת וראי אם הוא תואם ויטסה. בכל מקרה חוק הגנת הצרכן אומר שהצרכן רשאי להחזיר כל מוצר (בעלות מסויימת לא זוכר כמה) תוך 14 אם הוא לא מתאים לו ולקבל כספו חזרה.
בקשר להחזר,זה נכון רק אם לא השתמשת במוצר שקנית והוא עדיין בקופסא,ז"א אם תוכיח שלא השתמשת בו, לפי מה ששמעתי. אני רואה שמתאמים שתומכים בויסטה יקרים לפחות ב100 ש"ח מ"רגילים" שתומכים בXP. באסה ודי מוזר...
יש המון מוצרים שלא ניתמכים באיכסטה.. זה לא סתם שיש כל כך הרבה תלונות על המערכת הפעלה הזו.. ובמיוחד שאין הצדקה למה רכיב X לא יהיה ניתמך באיכסטה כשבפועל אין הסבר אמיתי.. זה לא שהרכיב או המערכת המציאה מחדש את הגלגל ואין תאימות בין X לY זה סתם כי MS החליטו שהגיע הזמן להוציא את X מהשוק... הוא כבר קיים איזה שנתיים מספיק שכל העולם יזרוק ויקנה חדש... ואני ממש לא צוחק!