שאלה

שאלה

רציתי לדעת אם יש דרך לדעת אם יש לי בלוטות' במחשב הנייד או לא?.. כי אמרו לי שבמחשבים ניידים כבר מותקן בלוטות'. האם יש דרך לבדוק את זה-בלחפש נגיד בלוח בקרה או דרך אחרת כזו?.. תודה.

היי,

המחשב שלי זה HP Pavilion dv 6203, (כן..די עגלה עם ויסטה....
)

RoyBO

New member
נכנסים לאתר שHP

בודקים לפי הדגם שלך ורואים את המפרט.

בדקתי ואני

מקווה שהבנתי נכון שאין בלוטות'.(אני חושבת). אם באמת אין-אפשר להוריד מאיפשהו את הבלוטות' או שחייבים להתקין את זה במעבדה שלהם?

bolodolo

New member
אני לא בטוח שתוכלי "להתקין" במעבדה.

תקשורת באמצעות בלוטות' היא לא תוכנה אלא חומרה שלא כל נייד מגיע איתה, להוריד בטח שלא תוכלי, בדיוק כמו שלא תוכלי "להוריד" מעבד חדש יותר אל מחשבך. במקרה הזה הכי פשוט להצטייד בדונגל USB ש"פולט" תדר בלוטות', נסי פה... כ 50 שקלים...

תודה לך...+שאלה

אם יש לי ויסטה, חייבים לקנות רק מתאם שתומך בויסטה או שמתאם שתומך בXP גם יתאים?

RoyBO

New member
אם יש ויסטה קונים מוצר שתומך בויסטה

ייתכן שיתמוך גם XP.

א.אין צורך לזלזל.

ב.את ה"ייתכן" גם אני ידעתי,זה די ברור.. הכל "ייתכן". רציתי פשוט לדעת אם יש מישהו שיודע בוודאות,שלא יעבדו עליי בחנות,כי גם מקרים כאלה יש. תודה בכל אופן.

RoyBO

New member
לא מזלזל כלל

תבדקי את הדגם המוצע לך, כנסי לאתר של החברה המייצרת וראי אם הוא תואם ויטסה. בכל מקרה חוק הגנת הצרכן אומר שהצרכן רשאי להחזיר כל מוצר (בעלות מסויימת לא זוכר כמה) תוך 14 אם הוא לא מתאים לו ולקבל כספו חזרה.

תודה.

בקשר להחזר,זה נכון רק אם לא השתמשת במוצר שקנית והוא עדיין בקופסא,ז"א אם תוכיח שלא השתמשת בו, לפי מה ששמעתי. אני רואה שמתאמים שתומכים בויסטה יקרים לפחות ב100 ש"ח מ"רגילים" שתומכים בXP. באסה ודי מוזר...

RoyBO

New member
גם אם התשמשת בו אפשר להחזיר

כל עוד הוא תקין ובאריזה מקורית

bar666xp

New member
WELCOME TO איסטה...

יש המון מוצרים שלא ניתמכים באיכסטה.. זה לא סתם שיש כל כך הרבה תלונות על המערכת הפעלה הזו.. ובמיוחד שאין הצדקה למה רכיב X לא יהיה ניתמך באיכסטה כשבפועל אין הסבר אמיתי.. זה לא שהרכיב או המערכת המציאה מחדש את הגלגל ואין תאימות בין X לY זה סתם כי MS החליטו שהגיע הזמן להוציא את X מהשוק... הוא כבר קיים איזה שנתיים מספיק שכל העולם יזרוק ויקנה חדש... ואני ממש לא צוחק!

RoyBO

New member
עד היום לא נתקלתי באי תאימויות של מכשירים

שברשותי, שתי מדפסות HP אחת ישנה יחסית 930C שתיהן עובדות מצויין, הדרייברים כבר מותקנים במערכת מראש.

bar666xp

New member
ניתקלתי בהרבה...

המצחיק שרובם היו +- בני שנה וחצי שנתיים ומוצרים מעוד ישנים דווקה עבדו ללא בעיה. מצד שני לא ממש מטריד אותי אין לי כוונה לעבור לאיכסטה.

למעלה