שאלה...

Dr koko

New member
שאלה...

מה בדיוק קורה עם WW ? למה צריך להתכונן ומה עדיף לייצר בעדיפות גבוה יותר (הגנה/התקפה) ?

n lee

New member
אני לא חושבת

שהפורום הזה זה המקום לשאול שאלות שנוגעות לברית באופן ספציפי אבל לשאלתך לייצר חיילי הגנה

n lee

New member
זו לא הייתה שאלה כללית

זו היה בקשר להודעה שנשלחה בתוך הברית ולא קשורה לפלא עולם הכוונה הייתה לבריתות WW

מור תור

New member
שאלה

שמתי לב למשהו בבית גיבור שיש לי 5 נקודות אני חושב ופלוסים שאפשר ללחוץ עליהם זה כאילו לשפר את הגיבור? אני יכול? אם כן מה כדאי? התקפה הגנה חיים וכו'

Dr koko

New member
אני אישית,

מנסה כמה שיותר שהם יהיו מאוזנים ומצד שני נותן יותר נקודות בהתקפה, למרות שמישהו כתב כאן שזה לא שווה וצריך להתמקד בקטגוריה אחת.

n lee

New member
זה תלוי מה אתה רוצה מהגיבור שלך

גיבור חזק בתקיפה - אפשר לשפר רק את התקיפה של הגיבור אפשר לחזק את התקיפה של כל החיילים שהולכים יחד עם הגיבור ואת ההתחדשות לדעתי כדאי לשפר קצת אחרת הגיבור ימות לך בכל פעם מחדש (וזה עולה משאבים וזמן להחיות אותו) חוץ מזה פירוט על הגיבור יש במדריך האחרון שכתבתי

מור תור

New member
נכון קראתי

רק לא הבנתי מזה התחדשות הזמן שלוקח לי לבנות אותו אם הוא מת? המשאבים שלוקח לי? (נראה לי לא זה ולא זה חחחחח)

Dr koko

New member
התחדשות = זמן הריפואי העצמי של הגיבור,

ככל שהנקודות שלך יותר גבוהות בהתחדשות הגיבור שלך ירפא את עצמו מהר יותר.

../images/Emo207.gif שאלה בנוגע לתגבורים

כאשר כפר 1 שולח X חיילים לכפר 2, החיילים עדיין צורכים בחיטה מכפר 1? או שעכשיו הם צורכים מכפר 2? או אם בכלל. אם הם אכן צורכים מכפר 2, ולכפר 2 יש מינוס בחיטה, החיילים ימותו בדרך? (אני לא מדבר על ההגעה של החיילים, אלא רק על הדרך.) תודה מראש.

Dr koko

New member
הם לא,

כאשר אתה שולח מכפר 1 X חיילים לכפר 2, החיילים עדיין צורכים חיטה מכפר 1, ברגע שהם יגיעו לכפר 2 הם יצרכו משם חיטה. אם כפר 2 שולח חזרה לכפר 1 את התגבורת, החיילים ישר צורכים את החיטה מכפר 1.

למעלה