שאלה

coolel

New member
שאלה

כמה משתמשים יכולים להיות בשרת IRC אם יש לי ADSL 0.5??? ואיזה שרת הכי כדאי להריץ(לינק) וסתם שאלה אולי מישהו יודע: בחיבור ADSL 0.5, כמה משתמשים יוכלו לשמוע רדיו SHOUTCAST?

havlaz

New member
רדיו

אולי איזה 2 הUPLOAD ממש חרא... גם IRC, כ30 משתמשים, מעל זה האינטרנט שלך לא יזוז ויהיו לאגים בכלל, גם ה30 בסימן שאלה. רוצה להקים שרת IRC רציני? לך ותשכיר לך Shell, עולה כ30 דולר.

Dar2002

New member
מממ לא נכון

שאלל חדש של החברה שאני עובד איתה עולה רק 25 דולר וזה השרת הכי מהיר שאפשר על 012 ממש מהר יותר מadsl אני ממליץ לךאני היתי לוקח אחד כזה מכל שרת שאלל אחר

havlaz

New member
אין קשר לשאלה שלו!

הוא מדבר על שידור מהמחשב שלו, במהירות של 64kb לשדר רדיו במהירות הזאת זה דבר מגעיל ואיטי.. מה הקשר שאלל של החברה שאתה עובד איתה

MaGeFa

New member
"ממש מהר יותר מadsl"

אחי.. אפשר לחשוב מזה ADSL אנשים בחו"ל יושבים עם חיבורים בבית כמו שלחברות אינטרנט שלנו יש..

¥Pol

New member
אמממ... לא נראה לי

אין סיכוי שעם ADSL פחות מ - 2.5 תוכל להיות יותר מהיר משאלל... רוב חשבונות השאללים רצים על T1...

poet

New member
אל תתחכמו

ADSL לא היה ולא נעד לשרת אנשים אין מה לעשות , זה איטי גם 2.5 מגה ביט זה כלום ולא להרבה אנשים יש מהירות כזו שיוצאת דרך אגב T1 זה גם כלום וADSL לא מוגבל עובר את זה. שאללים שמשכירים , קונים בד"כ עם פס רוחב מסויים. ואם אנחנו מדברים על פס שיכול להיות שרת לפחות 2 מגה (ולא מגהביט) מתחת לזה ? בסדר אבל רק ברשת הביתית.

¥Pol

New member
רוב השאללים החינמים הם על T1\T3

אבל אתה יכול גם לקנות לך אחד על OC או משהו כזה שיש לו רוחב פס בערך פי 20 או יותר מ DSL.

Err0r

New member
מי לעזאזל

משתמש בשאללים חינמיים? מה הם עוזרים לך בחיים?

h0e

New member
דווקא...

לרובם יש חיבור הרבה יותר גדול, אני אסביר. רוב החברות יושבות ב co location שזה בעצם חברה גדולה שמארחת את המחשב שלך בחוות שרתים, החוות שרתים מחוברת לעולם בחיבור מהיר מאוד, ולרוב יש לה יותר מחיבור אחד. אבל -- אתה מקבל כמות העברת מידע מסוימת בחודש - לדוגמא, 100GB , כל GB אקסטרה אתה תשלם עוד כסף. לרוב, לחברות לא אכפת אם תשמתמש בכל ה 100GB תוך שעה. כך שבעצם, מהירות החיבור בד"כ גבוהה - אך כמות המידע שאתה מעביר היא הבעיה.

Err0r

New member
אתה מערבב שטויות

על CO-LOCATION אין הגבלת תעבורה... אתה לא סתם שם שם מחשב, אתה מארח אותו ולכן אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בו ואין לך הגבלה על זה. על שאללים וחשבונות של אתרים יש בד"כ...

למעלה