שאלה

tar17

New member
שאלה

איך משפרים את המהירות באגרופים והכוח וכנ"ל גם בבעיטות.

RoyceGracie

New member
תרגילים טובים

לפני שאתה מתחיל להתאמן על שיפור המהירות, דע שהטכניקה שלך טובה. אם תוציא אגרוף לא טכני (שלא בא מהרגליים ומהמותן, שהמרפק ננעל בסוף ולא נעצר טיפה לפני) אתה תפגע בעצמך. תרגילים טובים. להתמסר עם חבר בכדור ברזל, להתאגרף על "אגס איגרוף" לעבוד על כמה אגרופים אתה יכול להוציא בדקה על שק איגרוף ואז לנסות להוריד את המספר. לעבוד ג'אבים על ספיד בול (כדור שקשור בגומי מלמטה ומלמעלה וזז לכל הכיוונים כשונתנים לו מכה. אלו תרגילים שאני אוהב, בהצלחה. נ.ב. ספר באיזו אומנות לחימה אתה מתאמן כדי שנוכל להתאים את התרגילים. אני כתבתי תרגילים שמתאימים יותר לאיגרוף.

tar17

New member
שאלה

האם יש אומנות לחימה שמלמדים אותה בארץ שלא מופיעה פה למטה איפה שכתובים כל האומנויות לחימה.

tar17

New member
האתר

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%90%D7%99_%D7%A6%27%D7%99 יש לי בעיה הוא לא נותן לי להעתיק בפעם הראשונה באתר רק עכשיו העתקתי אותו.מישהוא יכל לעזור לי.זה בעיה כל הזמן באתר הזה.

tar17

New member
סנסאי מורדי גלאם

איך הוא בתור מאמן הבעיה היא שהוא עושה שילוב ואיפה הוא למד ג'ו ג'יטסו והאם יש קשר בינו לאגודת הג'ו ג'יטסו של אמיר ברנע תודה.

ס ו ו ט ה

New member
מאמן בחסד ומורה לחיים

אנחנו שמתאמנים אצלו בוחרים לראות בעובדה שסנסאי גלאם משלב ג'וג'יטסו ברזילאי יפני וקיקבוקס דווקא יתרון. הרקע שלו בלחימה (מעבר לאמנויות לחימה) עצום ומכאן הראיה הרחבה של הדברים. האימונים מרתקים ומגוונים וקיים קשר הדוק בין הקבוצות המתאמנות בערים השונות . כמו שבטח הבנת, כן, שווה לבוא ולהתרשם.. לגבי הכשרתו שווה שתפנה אליו או תכנס לאתר- האתר אמנם ישן ואתר חדש יעלה בקרוב אבל את התשובות אפשר למצוא שם..

למעלה