אני רוצה לצבוע לבנלונד, ניסיתי כבר פעמיים את החינות שיש בסופר פארם בצבע בלונד וזה לא עבד, וגם קניתי צבע טבעי שרק גרם לשיער שלי לראות ג'ינג'י.. כדי להגיע לבלונד אני יהיה חייבת להשמש במי חמצן? ואפשר לצבוע לאחר שלפני כמה ימים עשיתי חינה? תודה רבה
אם השיער שלך כהה יותר מהצבע (נגיד, אם השיער שלך חום והצבע שאת רוצה לצבוע אליו הוא בלונדיני) את חייבת לחמצן קודם, אחרת זה לא יתפוס. לגבי השניה אני לא יודעת.. סורי.
אז ככה בבלונד יש כמה דרגות ואם יש לך שיער חום הוא יהפך פשוט לג'ינג'י כמו שענו לך את צריכה לעשות המון המון פסים למעלה הייתי ממליץ לך לעשות כמה פלטות של פסים(פסים עבים) ובשורש לעשות צבע את תהי בלונדינית לגמרי! אשמח לעזור לך בעוד שאלות ולגבי השאלה השנייה התשובה היא כן וד"א חינה לשיער יותר גרועה מצבע! לא להשתמש עם חינה פעם הבאה מכייון שזה עוטף את השיער ולא חודר אליו ואז הוא חונק אותו כמובן שהשיער נראה יותר עבה ויותר מבריק וכל זה אבל הוא לא בריא לשיער!!! בהצלחה
בקשר למה שאמרת.. אני כבר צבעתי אתת השיער לבלונד מחום והוא עכשיו ג'ינג'י אז אני חושבת שאם אני יצבע שוב אז יהיה לי בלונד. לא הבנתי מה הכוונה פלטות של פסים? איפה קונים את זה? תודהה