שאלה

chris1neama

New member
שאלה

סליחה אבל לא מצאתי לאן לנצל"ש את זה... אמממ בפרק 12 בסצנה כשפייטון ולוקאס מתנשקים במוטל (אחרי שהיא מגלה שאבא שלה לא מת...) יש שיר ממש ממש יפה! למישהו יש מושג איך קוראים לו? אם כן בבקשה שיגיד.. תודה

xX DaNa Xx

New member
התשובה היא...

ששרשור שאלות נמצא בדיוק 5 או 4 שרשורים מתחתייך

paz love mikel

New member
בפרק 13 בעונה הראשוונה .. ?

בפרק 13 בעונה הראשוונה מה קורה ? כאילו מה קוורה שקית ולוקאס הולכים לקחת את אמא שלו מהשדה תעוופפה !?

רבההה

New member
וואי, ראיתי את זה לפני שנים..

אני חושבת שקית' שתה קצת ואז הם עברו תאונה או משהו, לא? אבל אנלא בטוחה.

D e l i l a h

New member
כן

קית' התרגש מהחזרה של קרן כי הוא תיכנן להגיד לה שהוא אוהב אוה אז הוא שתה קצת בירה, ואז בדרך לשד"ת הם התנגשו בדן

TaMiRMo

New member
רק כוס אחת לפי מה שאני זוכר כשהיא שאלה אותו

הוא נראה לי שתה בקפה עם דב או משו כזה אם אני זוכר נכון .

D e l i l a h

New member
כן נכון, הוא שתה קצת

כשהוא דיבר עם דב על זה שהוא עומד לאמר לקרן שהוא אוהב אותה

DotCom05

New member
../images/Emo204.gif כן נכון אבל

הם לא התנגשו בדן אלא במישו אחר בצומת...דן פשוט בדיוק היה שם גם בצומת (הוא בדיוק חזר מהבית של דב) והוא הוביל את קית' ולוקאס לבית החולים בעזרת האוטו שלו

oriane5

New member
אולי תענו!

אז מה אז היא לא שירשרה נכון אז מענים אותה קצת אבל מה, לא מגיעה לה תשובה? Stereophonics - Maybe Tomorrow

רבההה

New member
ככה זה..

אנחנו קבענו כללים לפורום הזה. אם תסתכלי, אז תמיד תראי שרשור שאלות.. וכשמישהו בא ואומר "לא מצאתי לאן לשרשר", כשבדיוק יש מתחתיו שרשור שאלות, אז זה באמת חוצפה, כי כנראה הוא לא באמת חיפש לאן לשרשר. וגם אם היא באמת הייתה מסתכלת קצת בפורום היא הייתה רואה ששני שירשורים מתחתיה מישהי שאלה שאלה, והפנו אותה לשרשור שאלות, אז היא יכלה ללמוד מזה קצת. מחוץ מזה, למה נראה שכל פעם שמישהו ישאל שאלה, אז נגיד לו יש שרשור שאלות והתשובה היא... ככה לא לומדים. הם יבינו, שאפשר לעשות את הטעות הזאת כל הזמן, ולקבל תשובה בסוף. אנחנו לא מענים אף-אחד. אנחנו רק מבקשים משהו וזהו. ומכאן הכללים שלנו. פשוט שתשאלו בשרשור שאלות וזהו. זה כל-כך קשה? ואני לא באה לתקוף אותך או מישהו אחר פה, באמת שלא.. גם אם זה נשמע ככה.. אני רק רוצה להסביר לך את העניין וזהו. (סורי שחפרתי חח
)

D e l i l a h

New member
אני רוצה להבין

איך לא מצאת לאן לנצל"ש? ירדת עד למטה? אני בטוחה שלא, כי ממש 4 שירשורים מתחתיך זה שירשור שאלות,

TaMiRMo

New member
ואו זה שיר ענק ממש מתאים לסצנה ! גם אני חפשתי

את השם שלו אחרי אתמול והורדתי חחח . אחלה שיר והכי מתאים שיש לסצנה ויפה . חוץ מזה שצריך לשרשר בשרשור שאלות .

למעלה