שאלה

e d e n 1

New member
שאלה

שלום בנות יקרות! אני קבלתיכבר זריקות של מנוגון 2 אמפולות ליום והיום אני מרגישה כאבי בטן כמו בביוץ. וכמובן שהיום יום שישי והרופאים IVF לא נמצאים.האם זה בסדר ואפשר להמשיך לקבל זריקות גם היום ומחר או לפנות למיון? רציתי להוסיף שאני פולוציסטית.

mala

New member
כאבים

כמה ימים עברו מאז הטיםול במנוגון? לי אישית כואב לאורך כל הטיפול והתכווציות וכאבי בטן הפך לשם שני , לי אמרו להמשיך ולהזריק אם כי בפעם האחרונה היה לי גירוי יתר ועצרנו עם המנוגון 4ל ימים לפני הכוריגון כי היו המון ביציות . הלוואי שיכולתי לעזור יותר .

מיליקי

New member
עדן - לא כתבת כמה ימים

את כבר מזריקה. התפתחות הרבה זקיקים בהחלט יכולה לגרום לכאבים והרגשת מלאות בבטן. מילי

נועם@בת

New member
אם את בדרך לIVF מן הסתם קיבלת דיכוי

(דקפפטיל או בוסרלין) ולכן אין חשש לביוץ. הכאבים נובעים מהתפתחות הזקיקים בשחלות. בדרך כלל מתפתח זקיק מוביל אחד, אבל אחרי מנוגון מתפתחים זקיקים רבים. את צריכה לוודא מספר דברים. קודם כל שהבטן לא מתנפחת, ושנית שהכאב לא מחריף. כאב או אי נוחות זה בהחלט סביר, אבל אם הכאב מחריף והופך בלתי נסבל או הבטן מתנפחת בצורה מוגזמת- לתפוס או הרופא, או לגשת למין- זה עלול להיות התחלה של גירוי יתר. שיהיה בהצלחה נועם

e d e n 1

New member
המשך שאלה

אז ככה: היום עשיתי US לאחר 6 יומים של מנוגון 2 אמפולות ליום. נתנו לי עוד יוציים זריקות. בשחלה 1 יש לי 6 זקיקים שניה 3 זקיק הגדול הוא 20 אחרים בין 12 ל16 מה זה אומר?

עמית@

New member
שבוודאי יבקשו ממך להזריק כוריגון

היום או מחר, כיוון שהזקיק של ה20 כבר בשל לביוץ- אולי ינסו למשוך עוד יום על מנת לתת לאלה של ה16 את פוטנציאל הביות שלהם- אבל זה תלוי בבדיקת הדם- אולי אי אפשר יותר לחכות בכל מקרה נשמע טוב בהצלחה

e d e n 1

New member
תודה עמית

אבל אמרו להמשיך עם הזריקות לעשות US בעוד יומיים.

נועם@בת

New member
כלומר ויתרו על הזקיק הגדול

ונותנים צ´אנס לזקיקים האחרים. תוך יומיים שלושה תקבלי כוריגון. בהצלחה נועם

e d e n 1

New member
תודה נועם.

למה לא מסבירים לי כלום? שאלתי את אחיות מה זה אומר (כל הבדיקות) וקבלתי תשובה שהכל בסדר ואין ממה לחשוש.

נועם@בת

New member
כי זה באמת בסדר ../images/Emo3.gif

אני מניחה שבמקומות הגדולים אין זמן וסבלנות להסביר לכל אחת את כל השיקולים. חוצמזה- בשביל זה יש פורום
נועם

למעלה