שאלה

Druyanizem

New member
שאלה

והפעם... אתמינו או לא... קשור איכשהו לגרפולוגיה! שמציירים לב-
למה מציירים אותו ככה?
יש סיבה לזה? או שמישהו יום אחד בא והחליט שככה מציירים לב...

עטרה ב ט

New member
קשור לגרפולוגיה ? איך ?

בניגוד לדעה הרווחת, כשמסתכלים על הלב בזוית מסוימת הוא בהחלט דומה לציור הלב השבלוני

אריק!

New member
איך קשור השיר: סה"כ נשיקה של

מושיק עפיה לגרפולוגיה ? פשוט מאד, שיר מדליק שנותן לי השראה.

אריק!

New member
ברגעים אלה עדין לא ברור אם התברגנו

בצמרת האירוויזיון, כנראה שלא. בימים אחרונים עלו לכותרות אנשי עסקים מפוקפקים בחזות מכובדת, נכתב על ראש ממשלתינו שנזהר מדמוי של מניפולטור אשר מנצל ארוע אקטואלי כזרז לצעדים שמלכתחילה רצה בהם, וכעת נתגלגלה לידיו ההזדמנות. על אלה וכתב היד לא נכתוב הפעם והסברים פעם אחרת. גם לא על אנס/נאנסת סדרתיים, ומתערטלת כרונית. ניקח משהו קליל ומובן יותר. גודל האות שכבר נכתב עליו רבות, משמש בין היתר פרמטר לחשיבות הנושא האקטואלי, במוקד, בעיניו של הכותב. מוגדל ומודגש יקבל אם כן משמעות של חשוב ומודגש בעיניו של האיש, בדבריו והתנהלותו, בדרישתו מעצמו ואחרים, לפעמים גם בטון דבור גבוה/צועק. עקביות בגודל אותן אותיות פחות או יותר, היא מדד לעקביות של הדבר, המסר והאיש וחשיבותם בעיניו. למשל, מצהיר ונוהג כמי שסבור שחייבים לפקח אישית, מיישם זאת על ציר הזמן, או בהמשך עושה לעצמו חיים קלים ונותן לענינים ואנשים להתנהל מעצמם. גם מבחן למדת הכסוי והאותנטיות שבדבר, שכן אם היום א´ הדגיש הנ"ל את הצורך להטמיע נהלי עבודה ( מוגדל ) ביום ג´ זימן דיון לרענן זאת ( מוגדל ) וביום ו´ לאחר שבועיים צפה באדישות/התעלם ממעשה שעומד בסתירה לכל מה שהוא מבקש להטמיע, במקום להתקומם ולהעמיד במקום - מתבררת סתירה. אפשר שהוא כולו רברבן מצהירן שלא מסוגל לקיים זאת, יוזמתי פעלתן לפרקי זמן קצרים או למען הרושם ? או שהוא שחקן, מתיימר וצבוע שמדגיש נושא "כאש בעצמותיו" יהרג ובל יעבור ( מוגדל ) עד שנתגלה בחולשתו ( מוקטן ) ברגעי משבר ואמת עד כמה זה לא מזיז לו, שולי בעיניו. לאור מחיאות הכפים שקיבל כרגע איזה שיר ( מוגדל ) ניתן לשער על שעור הערכה וסימפטיה לנ"ל ? אבל גם חנופה "לא תאמיני עד כמה אני מעריץ את שכלך ויופייך", בפרט אם תשכבי אתי. לאור זאת הבדלי הגובה ישקפו גם פערים של ´תוכו כברו´. כמובן הכל בשילוב עם אלמנטים נוספים, ושוב דבר לא תורה מובנית ומחייבת. אריק ושרית לנצח.

yelly

New member
מתכונת בהיסטוריה../images/Emo3.gif

מחר מתכונת בהיסטוריה: הצהרת כורש: ההצרה יתנה ע"י כורש שעלה לשלטון ב539 לפנהס" ההצרה ניתנה ב538 לפנה"ס תוכן ההצהרה: ה´ נגלה לכורש והוא דושר ממנו לאפשר להיודים לעלות לירושלים ולבנות שם את בית המקדש. העולים לירושלים יעבדו בבית המקדש. לא כולם חייבים לעלות- מי שלא יעלה יתרום כסף ובהמות לעולים. ההצרה יצרה ציפיות לעם היהודי. בניית בית המקדש התעקבה ב15 שנה,. שיבת ציון , המצב בארץ, אגדמה לא פרויה בניגוד לבבל יותר קושי לעולים עזרא ונחמיה עזרא הסופר- סופר או משרה פקידותית במטעם חצר המלך , או מעתיק ספרי תנ"ך, מפרש אותם סמכויותיו: מינוי שופטים ודיינים הטלת עונשים ביטול מיסיל לכהנים פעולותיו: הנהגת קריאת התורה בסיפור- כל אחד יכול ללמד תורה, מי שבקיא ללמד אותה, חיבר בין שני היגרסאות של התנ"ך גירוש הנשים הנוכריות ואיסור נישואי תערובת בלה בלה , בלה בלה בלה אלכסנדר מקוקדון הגשים את חלומו וכבש שטחים נרחבים במותו היה מריבות על השטחים ובסוף הם נחלקו- לבית למי ובית סלווקוס ולעוד מישהו דיי אנונימי :) תופעת ההתייוונוות - חלק מהיהודים רצו להשלב בחברה היוונים - הם נחשפו לחברה באמצעות הספרות, פילוספיה ועוד אך הקפידו לא לעשות פסלים- ע"פ חוקי התורה התקופה העותומאנית- לא יודעת כלום עבדל חמד- היה השליט הוא טבח באמרנים שנאו אותו בין המורדים העיקרים- "התורכים הצעירים" העליה הראשונה- עליית האיכרים, היו חסרי ידע בחקלאות, עלו בכגלל אנטישמיות, ופירסו ספרו של פיסנקר (נראה לי ) אוטואמנסיפציה הברון רוטשילד תרם להם המון כסף- "הכל על חשבון הברון"- הסיסמא בלה בלה יאללה לילה טוב!

Druyanizem

New member
איך קשור?

זה כתב... אנשים מציירים את זה... חשבתי.. טוב נו... אני לא חושב טוב במיוחד כי אני צריך לעשות תאוריה ויש לי בגרות בבילוגיה יום שלישי.... אז יש לי תירוצים!!!!

Druyanizem

New member
נראה לי שיותר כיף לי

שאני השנה מסיים עם כל הבגרויות!!! MMMMMUUUAHAHAHAAHAHAHA זהו! אין יותר בגרויות אף פעם אאחרי יולי!!!! כמובן שאז יש צבא.... ואולי אחרי זה אוניברסיטה.... ואז להשתלט על העולם שזה עסק לא פשוט

עטרה ב ט

New member
מה יותר גרוע צבא או בגרויות ?

בצבא זה תלוי איפה אתה משרת כמובן, אבל בעצם בגרויות זה גם תלוי מה בחרת ....... דבר אחד ברור, האוניברסיטה זה כייף ולא דומה בכלל לאף אחד מהם

למעלה