שאלה.

Slow Cheetah

New member
שאלה.

מתי קלארק עף פעם ראשונה? הכוונה למספר פרק מדוייק, עונה, ושם

slayer510

New member
תשובה

קלארק עף לראשונה בעונה 4 פרק 1(Crusade), אך למען האמת, זה היה האלטר אגו(קל-אל) שלו.

C l a r k

New member
../images/Emo58.gif אממ

אם אני לא טועה גם בעונה השנייה או שלישית היה קטע שהוא חלם על לאנה ואז שהוא התעורר הוא מצא את עצמו מרחף מעל המיטה שלו ונפל

yafufa88

New member
מישהו יכול באמת להסביר לי..

מה זה אומר ה"אלטר-אגו" של קלארק?! סליחה על הבורות.

slayer510

New member
תשובה

האלטר-אגו של קלארק הוא קאל-אל מעונה 4 פרק 1, כמו שציינתי בסוגריים.

Superboi

New member
כשהוא מתקרב לקריפטונייט אדום../images/Emo59.gif

נמחקים לו הגבולות (והוא נהייה קצת חסר טאקט) והוא קורא לעצמו קאל-אל, כדי להבדיל את עצמו מקלארק החנון. באותו פרק למשל, הוא עבר למטרופוליס והתחיל להשתמש בכוחות שלו בשביל לגנוב כסף...

slayer510

New member
טעות

קלארק עבר למטרופוליס והתחיל להשתמש בכוחות שלו בשביל לגנוב כסף לא בפרק 1 בעונה 4, אלא בפרק 1 בעונה 3. התבלבלת.

Bejavu

New member
יש קריפטונייט (נראה לי לבן או שקוף או שחור)

שמפצל אלטראגואיים (בעיקר בין טוב לרע) זה פיצל את לקס וגם את קלארק. (מגיעים לזה ע"י חימום של קריפטונייט רגיל) בתחילת העונה הרבעית (או יותר נכון בסוף השלישית) ג'ור אל לקח את קלארק והפך אותו לקאל-אל. ואמא שלו שהתמשה בקריפטונייט הזה (אני כבר די בטוח שזה שחור) כדי לפצל אותו ואז קלארק נלחם עם קאלאל וניצח בפרק אחר (מתי שהוא בחמישית אני חושב) לקס חימם קריפטונייט ויצר את הפיצול בעצמו ואז קלארק חימם קריפטונייט כדי לאחד אותם יחד שוב... עכשיו לשאלה הראשונה בפרק השני (עונה ראשונה) קלארק עף בפעם הראשונה. (ועוד פעם בפעם השנייה) חוץ מזה רק מתי שקלארק היה קאל אל הוא יכל לעוף. בסידרה מסבירים את זה בעובדה שיש לו פחד גבהים (בעונה השנייה\ שלישית יש פרק שקלארק מציל את אמא שלו וליונל ממגדלי לותורקורפ והוא קופץ מהבניין של הדיילי פלאנט - ואבא שלו אומר לא - יש לך פחד גבהים לא? והוא אומר לו שכן אבל הוא יסתדר). עכשיו למי שיש ציטוטים יותר מדיוקים ו\או ספרי פרקים יותר מדיוקים מוזמן להוסיף פה... מקווה שסידרתי לך את זה בראש.

yafufa88

New member
אה, תודה!

אז הוא רק קורא לעצמו קל-אל (השם הקריפטוני שלו), אם הבנתי נכון?

handlessman

New member
זה לא שהוא קורא לעצמו...

הוא נולד בכוכב קריפטון עם השם קאל-אל, ובארץ הוריו קראו לו קלארק. תוך כדי ההתפתחויות הוא מגלה על עצמו עוד ועוד דברים ומיהו ואיך קוראים לו באמת. כמו שאמרו לך, בפרק ההוא שג'ור-אל כמו "לקח" את קלארק בחזרה וברגעים שקלארק עונד קריפטונייט אדום, הוא נהיה כמו שאמרו חסר טאקט וחסר גבולות ומעצורים - פשוט אישיות אחרת שנמצאת בתוכו שלא מתבטאת ביום יום, וכשהיא משפרצת אז הוא לא שולט בה - ורק אנשים אחרים יוכלו להוציא אותו מזה. אם הוא עונד קריפטונייט אדום - אז להוריד אותו ממנו, ואם הוא פשוט "הופך" זמנית לקאל-אל (מבחינה נפשית כמובן) אז ניתן לטפל בזה ע"י האבן השחורה, כמו שאימו מרתה עשתה.

למעלה