שאלה..=]

CSI לנצח

New member
שאלה..=]

מישו יודע אולי איזה פרק זה או איך קוראים לו- שירו לראיין בעין?!(זה עונה 4 נכון..?) ואיזה פרק זה או איך קוראים לו מעונה 5 שמוציאים את ראיין?!(לוקחים לו ת'תג וכל זה..) אה.. וגם אם מישו יודע איזה פרק זה שראיין מבקש מאריק לצאת עם נטליה?(או איך קוראים לפרק..) תודה מראש...אני פשוט חייבת לראות את הפרקים האלה פיספסתי אותם..

אנייכולה לענות לך על ה-2 הראשונים

1.NAILED 2.אם אני לא טועה זה BURNED אני כבר אבדוק לך 3.זה בסוף עונה 4 אני אבדוק לך אח"כ

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

בעונה ה-5 הוא עשה מעשה אידיוטי...ושיקר להורשיו... דבר שגרם לפיטורו.

MeItOsH

New member
תפוזבל. ../images/Emo58.gif

כתבי הודעה...ותפוז לא שלח אותה.
בקיצור.. ריאן פוטר ע"י הורשיו...ועבר לטלויזיה...והוא הנחה פינה שקשורה לCSI והוא מסביר על זירות פשע.. ואז הוא מבין שזה לא מתאים לו ושהוא לא מסוגל לבגוד במעבדה ככה [הוא עשה המון דברים שפגעו בחקירות] אז הוא מתפטר... ואני כבר לא יודעת מה קורה בעונה שישית...אבל אני אדע מחר...[כי היום יש שידור חוזר של 5x24 בxtra hot.. ומחר אני אתחיל לראות במחשב את העונה השישית.]

הוא לא עוזב חחחחח

הוא רק עוזב את המעבדה,הוא עובר להיות כתב,ובזה הוא למד לקח חשוב ומאז בוחנים אותו אם הוא כשיר להכנס שוב

CSI לנצח

New member
והוא יחזור בסוף????

ואם כן מתי?! אם לא אני לא רואה עונה שישית... זה לא שווה בלעדיו.!!! ראיין- שליטה!!!!מלך..!! (בגלל זה לא שווה לי גם להשלים עונות1-2 כי הוא לא שם..=[)

חחחח הוא ממשיך לשחק

בכל הפרקים אפילו שהוא עזב,זו רק הדמותת ועונה שישית ראיין יהיה שם,והמון ואת חייבת להשלים עונות 1 ו-2 !

CSI לנצח

New member
אה...../images/Emo13.gif

אבל זה לא כמו שהוא בתור מישו מהמעבדה...=[ אני יתגעגע אליו בתפקיד החוקר... ולא יודעת אם אני ישלים את 1-2... כנראה שכן..=] אבל ראיין יחזור להיות חוקר מתישהו?!(אני יודעת שחפרתי בקטע הזה..סורי..)

רוב הסיכויים שכן

אני לא ראיתי את עונה 6 אבל יש תמונות שלו במעבדה אז יכול להיות

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

טוב..אז אתמול התחלתי לראות את העונה השישית..ואני כבר בפרק 3... וריאן רוצה לחזור למעבדה..ובפרק 5x24 הוא כבר מתחיל לחזור על כל התיקים שהוא עבד עליהם.. במטרה לחזור למעבדה ונטליה עוזרת לו...בעונה ה6 הוא עדיין רוצה לחזור אבל כל מיני אנשים "מהחלונות הגבוהים" עדיין בודקים את כל התיקים שהוא עבד עליהם..אז הוא עובד בכל מיני עבודות חיצוניות שקשורות לצוות של csi אז כמו שזה נראה בנתיים הוא כן יחזור להיות former csi....[אני מקווה..
]

למעלה