שאלה??

mark13891

New member
שאלה??

תישמעו מה קרה לי ליפני שבוע אני הייתי בכרמיאל אצל חברים. אני ועוד חבר שלי היתערבמו עים שניים אחרים שאני והאו יכולים לשבת בבית קברות מהלילה עד הבוקר.... אז הם הסכימו. אני חבר שלי הגענו לשם בסביבות 10 הבנו איתנו תיק עים אוכל ושתייה. אחרי שעתיים שישבנו ושמענו מוזיקה ודיברנו ניינו רעבים(לפני שניכנסנו בדקתי את הואכל ובכול היה בסדר) אני פותח את התיק אין שם אוכל והתיק מלא בעלים... אני וחבר שלי ניבהלנו מאוד אבל נישארנו בסוף. אחרי חצי שעה אנחנו פיתאום שומעים מישהו מאחורינו מדבר אנחנו מיסתובבים ואין שם אף אחד פיתאום שומעים את זה מכיוון אחר וממש ניבהלנו ואז נעלם הקול המדבר. עובר עוד חצי שעה ופיתאום מופיעים מולינו שני עננים שמיתקרבים אלינו, אני וחבר שלי ראינו את זה זרקנו הכול והתחלנו ליברוח. כבר ךיקראת היצאה פיתאום אני רואה קבר כולו שחור ולידו תקועה חרב קאטאנה(חרב סאמוריי) ניראת מאוד חדשה וצבע הידית שלה היה אדום דם כאילו רק טבלו אותה בדם לפני חמש דקות כי נטף מימנה טיפות אדומות.... מאז שראיתי את כול זה אני לא מיתקרב לבתי קברות יותר. אבל רציתי לדעת אוליי מישהו יודע מה אומרת החרב עים הידית האדומה????? אני חייב לדעת תודה מראש למי שיענה לי על זה.

mark13891

New member
לא הבנתי

אחי אני כתבתי עים שגיעות כי מיהרתי תיסתכל באיזה שעה כתבתי את זה.... אבל אף אחד לא הסביר לי מה אומרת החרב עים הידית האדומה??????? אני חייב לדעת....

tom1398

New member
הקול המדבר

אלה בטח היו אנשים עניים שעשו את הקולות וניסו להבריח אותכם.

mark13891

New member
מההההה?????

אחי אבל איך אתה מסביר את האוכל ושנעלם וחזר לתיק ?????? מאיפה הגיעו שני עננים והם עוד זזו אלינו...????????? והכי מוזר מה אומרת החרב ומאיפה היא הגיעה?????

ק ר ח

New member
תשמע אם זה אמיתי אחי

אז זה מגניב רצח חחח,סתם,אל תתעסק בזה , יש לך מזל שאתה בריא יא גנוב... אבל משום מה קשה לי להאמין שזה לא חארטה.

יש מצב שעישנתם בסתר וזה ההזיה של אחרי?

כי כל מה שאתה אומר נשמע כמו מתיחה גרועה או חלום. לא קרוב למציאות כלל
לינוי

למעלה