שאלה...

BinNs

New member
שאלה...

מי לדעתכם המתאבק הכי כריזמטי בWWE? אתם יכולים לדרג את זה לחמישה הכי כריזמטים או שלוש.. מה שבא לכם... לפי דעתי.. 1.ג´ריקו- הפרומואים שלו, לפי מה שהספקתי לראות (שזה לא הרבה) היו מעולים. 2.אנגל 3.הרוק- טכנית הוא כבר לא בWWE 4.HHH- שהוא צועק זה נשמע מעולה,
אבל אם הוא מדבר רגיל אז קצת פחות. 5.סטון קולד- למרות שה-WHAT? כבר שיגע לי תז*ן... אם הייתי צריך לבחור אחד הייתי בוחר באנגל..

החמש שלי

1. ריק פלייר - יכולת מיקרופון מעולה(ההיל עשה את זה) 2. טריפל אייץ´ 3. אדג´ - יודע להצחיק בכל סמאקדאון 4. כריס ג´ריקו 5. סטיב אוסטין - הוא מקלל בלי הפסקה, השעון שלו מדבר לפעמים ואיכפת לו רק מסטיב אוסטין ולא מאף אחד אחר

Double G 007

New member
שלי, ותגובה לשאול

שאול, אני לא חושב שמגיע לאדג´ להיות פה...אמנם הוא כישרוני, אבל הוא כל הזמן חוזר על אותה בדיחה, וזה מתחיל להרגיז... גם ריק פלייר מעצבן, עם קול מעצבן, כל הזמן צורח וווווווו. אבל שלי הם: 1) אנגל - אין מה להגיד. 2) טריפל אייץ´ - He´s that damn good. 3) ג´ריקו - הוא מצויין. 4) אוסטין - הוא ענק! אבל קצת מתחיל להימאס... 5) דה רוק - נאלצתי לבחור בו רק בגלל השם...נמאס לי מאותו דבר כל הזמן, למרות שהוא לא מופיע לאחרונה...ראיון איתו הולך ככה: מישהו שואל אותו שאלה, הוא מרים את היד כדי לעצור אותו, ואז The Rock has comeback to bla bla bla ואז הוא מדבר על מה שקורה, מקלל את וינס, יורד על מתאבק שנגדו, לוגע לעוד מישהו, אומר שהוגאן מלך, ואז הוא אומר משהו עם Candy Ass, ואז If you smelelllll what The Rock is cooking וברוך השם סיימנו את הראיון
וזה ממש מתחיל לשעמם...

BinNs

New member
אמנם הרוק קצת משעמם בראיונות שלו..

אבל יש לו קטעים על הבמה שהוא פשוט ענק!!! אז שהיה ביס את הלייווייאר.. ראיתי אותו בסמאקדון, בתקופה של הקריסמס.. אז הוא שר לטסט את השיר הזה.. 10 בלה בלה בלה בלה, 9 בלה בלה בלה בלה.. זה היה קורע!!! אויי, ושהוא שר עם סטון קולד בראו ואז הביא לו תרוק בוטום.. נראה לי שזה הקטע האהוב עליי, בתקופה שראיתי היאבקות. והתקופה הזאת בכלל לא ארוכה אז אתם תבינו אותי.

DDN

New member
החמש שלי

לא לפי סדר: 1. האלק הוגאן - לא יודע למה, בגיל 48, HULKAMANIA STILL RUNS WILD 2. קורט אנגל 3. דה רוק (למה לא בWWE? הוא עוד ישוב) 4. סטונקולד סטיב אוסטין 5. NATURE BOY ריק פלייר מתמודדים על מקום: 6. אנדרטייקר 7. כריס ג´ריקו 8. HHH.

אני לא החשבתי את דה רוק

אבל אם מחשיבים אותו אז... 1. ריק פלייר- עגבנייה בשלה 2. טריפל אייץ´ 3. אדג´ ואנגל- שניהם ביחד עושים צחוק אחד גדול. אם במקום אנגל היה את ג´ריקו אז לא היה יוצא קטע יפה כי ג´ריקו לא מתאים לקטעים כאלה(איך יגידו יו סאק באמצע השיר של ג´ריקו?) 4. דה רוק 5. סטיב אוסטין 6. כריס ג´ריקו 7. אנדרטייקר 8. בוקר טי- אהבתי את הקטע שהיה ביום הדין שגולדאסט נכנס למיטה שלו שהוא היה עם מישהי ואז הוא יצא מהחדר ערום 9. הולק הוגאן- לא כישורי מיקרופון טובים אבל הוא עשה את שלו והגיע הזמן ללכת הביתה ולהגיד תודה על השנים שהביא לנו ב-WWF-WWE-WCW 10. אדי גוררו- לטינו היט= שילוב מבטא ספרדי עם דיבור באנגלית

חמשת הכריזמטים כן אז ככה שלי הם :

1) הרוק ברור לא היה כמוהו בעסק הזה מבחינת יכולת המיקרופון 2) סטון קולד גם כישרון אדיר במיקרופון 3) טריפל באמת מצויין שחקן טוב 4) ג´ריקו כמובן 5) וכמובן אנגל היל פשוט מצחיק ומצויין שימו לב כולם מתקבים של עידן האטיטוד כמובן כך זה ששמים דגש על זה מאשר יכולת ההאיבקות אבל עדיין בלעדיהם הווי ווי אף לא היה כול כך מחזיק מעמד בשנית האחרונות לדעתי

the Rain

New member
המלך זה אנגל קודם כול

1.אנגל 2.כריס גירקו 3.סטון קולד 4.הרוק 5.טריפל

למעלה