שאלה

אילן די

New member
שאלה

נניח שהייתם זוכים בהגרלה והפרס הוא לבלות ערב עם אחד ממתאבקי (לא מתאבקות, תירגעו) ה- WWE. אתם יודעים, לצאת, לשבת על כוס בירה ולדבר. עם מי הייתם בוחרים לצאת ?

Con

New member
קורט אנגל.

הייתי רוצה להידבק בווינריות שלו. אולי הייתי מעביר ליטוף על הקרחת שלו למזל...

DDN

New member
אנדרטייקר.

אולי ייתן לי לעשות סיבוב על האופנוע. אני מת על אופנועים כבדים.

WcW 4 Life

New member
תמיד סטייסי

גם כמו שאמרו על קורט " להידבק בווינריות שלה " ----- ואם לא היא אז נידבק בסטפני ואם לא היא אז נידבק בטריש ואם רק בנים אז הייתי אומר בוקר טי נשמע כמו בן אדם טוב

Con

New member
בתכלס נראה לי

שאף אחד מהכוכבים לא היה זורק עלינו זין. היו יושבים שם ומעמידים פנים שהם נהנים בזמן שהם היו מתים שהמטרד כבר ייגמר. רק המיד-קארדרים כמו אל סנואו, טומי דרימר וכאלה היו מתייחסים אלינו כמו בני אדם

Con

New member
כן ולא.

כשאתה הופך לכוכב אתה מתחיל לראות את המעריצים בתור מטרד. במקום לעמוד ולחתום להם אתה מכין חתימות מראש, ואם מישהו היה בוחר לבלות איתך ערב לא היית רואה את זה כמחמאה כמו שסנואו היה רואה את זה אלא היית חושש שעכשיו יתבזבזו לך הרבה לילות ככה

אני כמובן , אנדרטייקר

וזה שטויות הם גם בני אדם , כל מה שהם ב WWF הם לא באמת 100 אחוז ככה במציאות אני בטוח שכל אחד דווקא ישמח מאוד שיש לו מעריצים, ושימח לשבת איתו ככה כמו שאילן אמר על כוס בירה , היית גם רוצה לראות את הבית של טייקר ואת כל הפרסים שהוא זכה בהם ברסלינג ואפילו הייתי גם דורש ממנו מזכרת

rshamir

New member
וינס מקמן

נראה לי ששיחה רצינית איתו יכולה להיות דבר מאד מרתק, אם הוא יסיר מעצמו את הדמות ויהיה וינס האמיתי.

פול היימן או ריק פלייר או...

סך הכל הם מתאבקים וניראה לי תמיד ישמחו שיש להם מעריצים אבל ברור ש מטרד יתר יכול לעצבן כל אחד אם לבקש חתימה ולהגיד מילה טובה אז זה בסבבה אבל לבוא לבית של איזה מתאבק או לבקש שיעבור איתכם תיום קצת מוגזם...

למעלה