שאלה

טוטס

New member
על חמאה לא שמעתי,אבל הנה מס' עצות אחרות

ממילון המונחים שלנו: 1.למרוח מיץ לימון 2.מרחו חלבון ביצה 3.מיד אחרי הכויה לשטוף עם מים קרים. אם זו כויה לא קשה שלא דורשת רופא למרוח ג`ל אלוורה פעם בכמה שעות, אפשר גם לערב בשמן לבנדר. 4.למרוח שכבה דקה של דבש 5.מומלץ למרוח על המקום כשתי כפות לבן ולהמתין בתוך כרבע שעה יעבור הכאב. דבש מנקה את האזור ותורם להפחתת הכאב כמו שהמליצו. 6.והכי טוב זה לערבב מעט קרם גוף עדין עם שמן לבנדר מצויין להחלמת המקום.7.מיד לאחר קבלת הכוויה - מרח/י מיד ריבה על איזור הכוויה. להשאיר שעה + ! לא להתעסק עם זה ! אחרי שעה וחצי בערך שוטפים. אין שלפוחיות ונשארה צריבה קלה. בבוקר נעלם כלא היה! כנ"ל לגבי משחת שיניים מכל סוג. מורחים שכבה לא דקה על הכוויה ..... כשהמשחה מתייבשת טוב טוב, אין שלפוחיות, אין כאבים. בדוק. רק בריאות

yossie26

New member
עצה

מי שיש בביתו תינוק, משחות לתפרחת חיתולים עוזרת מאד לכוויות.

oanat

New member
לכוויות

אני רוצה להמליץ כאן על מוצר נהדר (אני מקווה שמותר -אני לא מקבלת ע"כ כלום כלום!!!!!!!!!) לצערי מהרבה נסיון אישי. המוצר הוא של חברת מורז ובעבר היה שמו "משושת" ע"ש 6 צמחים מהם עשוי הום זה מופיע מזהו לשיקום העור -לא זוכרת איך נקרא. השתמשתי בו לכוויות כימיות -לא עלינו - , לחתכים ולו הקטנטנים ביותר ששורפים, לכוויות אש ישירה שמים מיד ולא זוכרים בכלל שהיה שם משהו.תינוק שנכווה ממים רותחים, אחרי האנטיביוטיקה מרחו לו והעור השתקם וקיבל את צבעו בחזרה. חובה בכל בית!!!!

למעלה