שאלה:

LrZt1986

New member
שאלה:

היי כולם
חדש ישן פה בפורום, חזרתי בעקבות העונה השישית. בכל מקרה... זה רק אני, או שמשני הפרקים הראשונים (שזה מה שראיתי עד עכשיו לפחות) עולה שהעונה הזו הולכת להיות הרבה יותר טובה מהקודמת? מה דעתכם? ליאור

AshkenaziAmiti

New member
אמממ נראה לי עוד מוקדם מדי לדעת

סה"כ הפרק הראשון(הפארודיה על מלחמת הכוכבים) היה סבבה ונחמד בתור פארודיה,אבל יהיה מצחיק במיוחד רק למי שבאמת מכיר את הסרט. הפרק השני היה נחמד מינוס ולא היה כזה מצחיק הפרק השלישי פרק מצחיק עם כמה קטעים ממש טובים אבל היו מספיק פרקים בעונה שעברה שהיו מצחיקים כמוהו ואף יותר...ככה שעוד מוקדם מדי לקבוע כאלה דברים

lior48

New member
גם אני חושב שעוד מוקדם מדי...

אבל אני חייב לציין שהפרק השלישי היה, לדעתי, אחד הפרקים הטובים... אני בכלל שם לב שהם משתדלים, עד עכשיו, להחזיר פה ושם דמויות משניות מהעבר, שזה אחלה צ'ופר למעריצים שראו את כל העונות... ממש אהבתי את הקטע שספיידרמן חזר... - דרך אגב, גם לי קוראים ליאור ;] אחלה שם, נכון? -

LrZt1986

New member
המממ... לא צריך להגזים...

למרות שאני נורא אוהב בחורות שקוראים להן ליאור. אולי זו איזשהי עדות לנרקיסיסטיות? לא יודע...
בכל מקרה, זה רק אני או שהרבה זמן לא היה את הקנקן האדום הזה שעושה "או יההההה"? אני אישית מתגעגע אליו... יותר מדי קירות עומדים על תילם בתכנית
ליאור

YuvalTam

New member
זו פארודיה

על פרסומת ששודרה כשנכתבו הפרקים בהם הופיעה. יכול להיות שהיוצרים חושבים שזה יהיה טיפשי סתם להעלות את זה.

LrZt1986

New member
אבל הוא כבר הופיע שוב...

בעונה הרביעית לדעתי (בפרק עם ספרי האירוטיקה של פיטר), אחרי שהוא הופיע בעונה הראשונה... כמו כן, הוא גם היה בסרט (שיצא בערך בזמן של העונה הרביעית). בכל מקרה - כמו שכבר הוסכם, הוא חסר :/

למעלה