שאלה

אילן די

New member
שאלה

כמה זמן לדעתכם יחזיק אנדרטייקר בחגורת האליפות ? עד עכשיו האליפויות שלו היו יחסית קצרות. בנוסף - מאז כריס ג´ריקו לא היו אלופים לזמן ממושך. נראה שה- WWE פשוט מעבירים את החגורה בין החברה כמו איזה סיגריה. מתי סוף סוף יהיה אלוף נורמלי ?

Con

New member
בדרך כלל

אלו שמחזיקים בחגורה לזמן ממושך הם אלה שזכו בה בפעם הראשונה. ראה דוגמה (וקח בחשבון שזמן ממושך כיום הוא קצר יותר מאשר בעבר) ג´ריקו, אנגל, שון מייקלס, דיזל, יוקוזונה וכו´. כך נוצר עניין מי יהיה המיין איבנטר הראשון שיצליח לנצח אותם. נראה לי שהאלוף הבא שעוד לא זכה באליפות יהיה בוקר טי. הוא כנראה גם יחזיק בה כחמישה חודשים ויעבור את המסלול הקבוע רוק-אוסטין-HHH.

Frostey

New member
בKOTR זה ייגמר סוף סוף! ועוד משהו..

לפי מצב הרייטינג הם לא ייתנו לטייקר להחזיק את החגורה עוד הרבה זמן... טריפר כמובן ירשום את עצמו בתסריט שהוא זה שייקח אותה כמו תמיד! הפעם האחרונה אני חושב שהיה ממש אלוף עולם נורמלי,שגרם לי להתעניין במה שקורה,והרייטינג היה בסדר גמור,וRAW היה שווה צפייה לשם שינוי היה ה THE ROCK!
מאז שהוא הפסיד את החגורה ברסלמניה 17 הWWE הפכה לזבל!(צירוף מקרים?!)

the Rain

New member
Frostey

אני חושב שדווקא או אוסטין או גריקו יתמודדו מול טייקר על האליפות HHH היה לו פיוד עם הוגאן אולי או מישהוא אחר

DDN

New member
עוד 100 נצחונות של לסנר

כשהWWE יוכלו לומר שהם מחקים את גולדברג בWCW לגמרי, לסנר יזכה בחגורה הבין יבשתית, ואז ינצח את אנדרטייקר ויזכה בחגורה. לסנר כמובן לא יפסיד אף קרב עד אז - כי אחרי הכל, הם מחקים את WCW. עכשיו ברצינות, אני מאוד מקווה ש: 1. יעשו מהאנדרטייקר אלוף נורמאלי, והוא יחזיק את החגורה הרבה זמן (אפילו שאני אישית לא אוהב אותו - מגיע לו) או ש: 2. יעיפו אותו לקיבינימאט ויביאו אלוף אמיתי כמו שצריך. הבעיה עם זה - אין אחד כזה בנמצא בWWE. יש מתאבקים שהייתי רוצה לראות אותם כאלופים, והם יכלו גם להיות מעניינים כאלופים - קורט אנגל, גולדאסט, ריק פלייר (שיהיה כמו בWCW, קומישינר מושחת ואלוף). די הורידו לרמה השנייה הרבה מתאבקים. הWWE צריכים דם חדש, אבל את מי הם יכולים להביא?

לפי דעתי...

טייקר יפסיד את החגורה ב"מלך הזירה" להוגן , כי הסיפור שלו עם הוגן לא נגמר, ואז ב"מלך הזירה" הוגן זוכה בפעם השביעית שלו ואחרי ופורש מעולם ההאבקות בזאת שהוא מפסיד אותה לטריפל אייץ´ ב PPV אחרי "מלך הזירה"

איציקt

New member
אז עוד שאלה????????

מי היה אלוף שהכי הרבה זמן החזיק את החגורת האליפות??????.

DDN

New member
אם אני לא טועה

זה היה מר בוב בקלנד, שהחזיק את החגורה מ1977 עד 1983.

DDN

New member
תוספת לתשובה שלי

אפילו שפעם אחת, בWCW קראו לקרב בין האלק הוגאן לריק פלייר, הקרב בין: מי שזכה באליפות הכי הרבה פעמים מול מי שהחזיק אותה לתקופה הכי ארוכה.

DDN

New member
אתה יודע מה היה שם?

אתה לא מספר משהו? תספר מה היה הסיפור ביניהם? היה בכלל סיפור? למה לא נגמר? אני לא מכיר, לא שמעתי ודי הייתי מנותק מהפיוד. אם אתה יכול לשפוך עלי אור, אני אודה לך. בכל מקרה, אני מקווה שאתה צודק. אבל למה שטייקר יפסיד לטריפל H, כמה שאני לא מת על טייקר, מי זה טריפל H שינצח אותו? טייקר צריך להפסיד למישהו קצת יותר. . . . .

למעלה