שאלה:

mike00

New member
שאלה:

אני רוצה לשדרג חיטה לרמה 15 בכפר הראשי.. צריך בשביל זה: 91860 | 118105 | 91860 | 26245 | אבל המחסנים שלי יכולים להחזיק רק 80,000 מכל משאב..... מה עושים?

Dr koko

New member
בונים עוד מחסן...

שאתה מגיע לרמה 20 במחסן הראשון ובאסם הראשון יש לך אפשרות לבנות עוד מחסן ועוד אסם (זה לא מוגבל)

mike00

New member
אז אם ככה איזה מבנה כדאי להרוס בכפר?

יש לי כמה מבנים שאני בכלל לא בטוח מה השימוש שלהם...לדוגמא: town hall stonemason או שיש הצעות יותר טובות?

mike00

New member
פריבילגיה ששמורה רק למנהלי ראשון בעבר../images/Emo3.gif

Dr koko

New member
תשובה;

town hall- מבנה שאתה יכול לקנות ממנו נקודות תרבות שבזכותם אתה יכול לפתוח כפרים נוספים. stonemason- מחזק את המבנים שלך בכפר כדי שאם יתקיפו אותך יהיה להם קשה יותר להוריד את המבנים. stonemason לא נחוץ.

n lee

New member
איזו שטות!!! להגיד שstonemason לא נחוץ.

זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי! stonemason זה אחד המבנים הכי חשובים בקאפיטל! זה גורם לזה שאם תוקפים אותך בקטפולטות הם יצטרכו המון אבל ממש המון קטס בשביל להוריד לך איזשהו מבנה

Dr koko

New member
זה מה שאמרו לי,

ויש דברים חשובים יותר מהמבנה הזה שעדיף להחזיק.

n lee

New member
אתה אמרת stonemason לא נחוץ.

והוא מאוד נחוץ ואפשר לבנות אותו רק בקאפיטל לעומת town hall שאפשר בהחלט לוותר עליו בקאפיטל

xxx RAANAN xxx

New member
אילן תראה ,

במידה וסיימת לשדרג את האקדמי ואימנת את החיילים ( אתה יכול להרוס אותו ) אתהה יכול לבנות בכפרים משניים שגרירות ולהרוס בראשי ככה יהיה לך מקום נוסף. יש עוד ועוד , אבל כרגע יש לך פיתרונות מקומיים.

Dr koko

New member
למה אני צריך שגרירות בכפרים המשניים שלי?

מספיק שגרירות אחת בכפר הראשי.

bendelac

New member
ואם אין מקום בכפר הראי אז

שגרירות אחת בכפר משני. זה בדיוק מה שאבירם כתב

Dr koko

New member
סבבה

שגרירות אחת באחד מהכפרים שלך, לא צריך לבנות בכולם. ומי זה אבירם?

bendelac

New member
פדיחה התכוונתי רענן

עכשיו הוא בחיים לא יסלח לי... ככה להשוות אותו לאבירם... סליחה על הטעות.

Nir and Beer

New member
בשביל נקודות תרבות

אני מחזיק בכל כפר חוץ מהראשי (בעיית מקום) שגרירות בדרגה 20 ואני מתכוון בכל כפר כל השחקנים שרוצים להתפשט מהר ולבנות עוד כפרים צריכים את זה בניינם מביאים יחסים הרבה נקודות תרבות ויחסית בזול : שגרירות, אקדמיה רצוי שיהיה את שניהם בכל כפר בדרגה 20

n lee

New member
אילן

אתה יכול להרוס את ה-town hall הוא לא הכרחי בקאפיטל ובמקומו לבנות מחסן את ה-town hall אתה יכול לבנות בכל כפר אחד ששם סביר להניח לא תצטרך מחסנים כפולים והנקודות תרבות נצברות מכל המבנים בכל הכפרים ככה שזה לא ממש משנה איפה זה stonemason לעומת זאת אתה יכול לבנות רק בקאפיטל

למעלה