שאלה..

dsd2003

New member
שאלה..

הגעתי לרמה 30 אני קוסם יש לי אפשרות בחירה משלוש מקצועות קלריק, קוסם אש וקוסם ברקים מה הכי מומלץ?

קודם כל מזל טוב.../images/Emo87.gif

יש בפורום במאמרים בדיוק על כל האופציות ועל היתרונות של העבודות ועל החיסרונות שלהם. מומלץ לקרוא. אישית? אני בחרתי בקרח וברקים. כיף לי.

dsd2003

New member
../images/Emo13.gif תודה

אממ חיפשתי בטגליינס ובמאמרים ולא מצאתי.. יש אפשרות ללינק ישיר?

קלריק..

איזה שרת אתה?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif לי יש קוסמת אש,

ואני מאוד נהנת איתה
מחכה כבר לעבודה שלישית. ^^ עוד 9 רמות.

tomyoyo

New member
קוסמים D:

קוסם אש\רעל- קוסם חזק ומאוד כיפי יש לו עיר קרח שלמה רק בשבילו El Neath קצת קשה למצוא מקומות אימון לרמות 70~85 אבל אז כבר יש לך את אקווה רוד . קוסם קרח\ברקים- גם כיפי מאוד ובעבודה שנייה מקבל יכולת לתקוף 6 מפלצות ביחד מה שגורם לו לעלות מהר. בעל הרבה מקומות אימון ברמות 50+ קלריק- קוסם שעולה מהר מאוד מרמה 35-70 בגלל שהוא מבוקש מאוד בPQ בעל המון המון מקומות אימון ברמות 70+ כל Ludi Dungeon שייכת לו D: בעל יכולת לתקוף 6 מפלצות אבל אך ורק מפלצות זומביות. זה סיכום קצרצר של הקוסמים אני הייתי הולך על קוסם אש רעל למרות שהאחרים לא פחות טובים אבל קוסם אש רעל הוא מספק תוצאות מהר.

אם בא לך להרחיב רגע../images/Emo87.gif

בענייני מקומות אימון לרמות 50+. כי אני לא מצאתי שום מקום טוב. והחתולים באורביס זה ממש לא פונקציה.

tomyoyo

New member
תנסה את הדרקונים בפריון

ואם יש לך קוסם מספיק חזק אתה יכול לנסות FOG

XxTherionxX

New member
קוסמי קרח ברמה 50+....

לא ממש ממומלץ FOG..... "בעלי" (במשחק כמובן) ניסה ברמה 58 והתפגר שם.. רק עכשיו ברמה 63-66 הוא שורד שם דיי טוב... אבל מקום סבבה לקוסמי קרח... בפריון במפה של ה WILD BOARS יש 3 דלתות... בדלת הראשונה... (מי שלא מכיר.. הפתעה!) ידיד שלי טס שם רמות עם הקרחון שלו

One Minute

New member
מג'יק גארד ויכולת לחיצה על שיקויים? :)

שרדתי שם עם קוסמת אש שהיתה בזמנו רמה 56 וגם כשהיתה רמה 48 O:

למעלה