שאלה היום הגיע ראש המנוע החדש, האם יש צורך לעשות הרצה? בתודה מראש.
H hifly New member 22/5/02 #2 לא!! תרכיב בהצלבה את הברגים לא חזק מידי ולא חלש מידי,קצת רגש זה הכל,כי בטח אין לך מד מומנט בבית. אמיר
לא!! תרכיב בהצלבה את הברגים לא חזק מידי ולא חלש מידי,קצת רגש זה הכל,כי בטח אין לך מד מומנט בבית. אמיר
M maayan i New member 22/5/02 #3 לא אתה עצבני? גם - לא- הייתי מבין... עכשיו ברצינות, תודה. אני עכשיו אחליף את הראש- אני תמיד משתמש בעדינות- באמת שאין לי מושג מה קרה. אני חזרתי מההטסה וראיתי שהוא איבד דחיסה ואז הסתבר שההברגה הלכה. לא בזמן פירוק הפלאג. מוזר!
לא אתה עצבני? גם - לא- הייתי מבין... עכשיו ברצינות, תודה. אני עכשיו אחליף את הראש- אני תמיד משתמש בעדינות- באמת שאין לי מושג מה קרה. אני חזרתי מההטסה וראיתי שהוא איבד דחיסה ואז הסתבר שההברגה הלכה. לא בזמן פירוק הפלאג. מוזר!
H hifly New member 22/5/02 #4 אני מעולם לא עצבני../images/Emo5.gif פשוט רק לא זה לא תשובה מספיקה.רציתי גם לכתוב על הסגירה בהצלבה וכו,שלא תיזרוק גם את זה לפח. אמיר
אני מעולם לא עצבני../images/Emo5.gif פשוט רק לא זה לא תשובה מספיקה.רציתי גם לכתוב על הסגירה בהצלבה וכו,שלא תיזרוק גם את זה לפח. אמיר
M maayan i New member 22/5/02 #5 אהההההההההההההההההה! תודה, אני זכרתי מדברי מישהו שיש צורך לפתוח ולסגור בהצלבה. האצת זי די ברור, בדיוק כמו שחליפים צמיג באוטו, כדי למנוע עיוותים עקב "סטרס"... שוב תודה.
אהההההההההההההההההה! תודה, אני זכרתי מדברי מישהו שיש צורך לפתוח ולסגור בהצלבה. האצת זי די ברור, בדיוק כמו שחליפים צמיג באוטו, כדי למנוע עיוותים עקב "סטרס"... שוב תודה.